Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   


WhatsApp CashBack Newsletter - Asa ramai cu Bani in buzunar:

Pe WhatsApp iti trimitem Gratuit doar cele mai interesante oferte ale magazinelor partenere direct pe telefonul tau. Astfel nu vei mai rata promotii importante iar Banii economisiti din reduceri si din CashBack-ul primit ii poti folosi cu sau pentru cei dragi tie. Aboneaza-te acum!

Rapid:

1. Adauga numarul nostru 0770.791.626 in lista ta de Contacte

2. Trimite-ne un mesaj din WhatsApp cu "#iCashBack"

3. Gata! 

Te vei abona la Newsletter-ul nostru si vei primi de maximum 2 ori pe saptamana un mesaj cu 2-3 linkuri catre cele mai captivante oferte. Primesti astfel cele mai tari Reduceri la care ai si CashBack. 

 
In cazul in care nu mai doresti sa primesti newsletter-ul, te poti dezabona oricand foarte usor trimitandu-ne un mesaj simplu cu "Stop" si stergi numarul nostru de contact. Dupa aceea noi vom fi extrem de tristi iar tu nu vei mai primi niciun mesaj.

Pentru ca stim ca uneori pur si simplu nu ai chef, poti de asemnea sa iei o pauza de la newsletter, de exemplu cand pleci in vacanta in Maldive cu banii economisiti :) Ne trimiti un mesaj cu "Pauza" iar apoi cand revii, ne trimiti un mesaj cu "Start". E atat de simplu!
 

Important: Protectia datelor tale personale este extrem de importanta pentru noi. Iti garantam ca datele tale nu vor fi date mai departe nimanui!

Pe mobil, CashBack primesti folosind browserul rapid Mozilla pentru Android. Deschide acest browser si fa click pe Aplicatia noastra pentru a o adauga!


# iCashBack 


Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.