Swiss Optik este prezent pe piața din România de 20 de ani, având ca premisă principală calitatea. Pregătim soluții astfel încât, indiferent de bugetul disponibil, clienții noștri să se poată bucura de sănătatea ochilor lor și, implicit, de lumea din jur. Înțelegem cât de important este să fim la curent cu ultimele noutăți în domeniul oftalmologic, iar acesta este unul din ingredientele cheie care duc la satisfacția clienților noștri.

Avem în ofertă pachete cu prețuri competitive, deja testate în piată, care se bucură de un mare succes printre cumpărătorii noștri. Ne dorim să împărtășim acest succes și cu afiliații 2Performant!


Cum vom colabora?
Tipul de colaborare este cu plată/lead. Clientul inta pe site-ul www.swissoptik.ro, completează orice formular de pe website și se programează pentru un consult de specialitate. Un client care a făcut o programare reprezintă un lead.

Cui ne adresăm?
Toate cele 3 locații fizice unde vom primi lead-urile se află în bucurești:
- Zona Stefan cel Mare
- Zona Dristor
- Zona Rahova

Ce inseamna un lead valid?
Un lead este valid in momentul in care clientul se prezinta in locația Swiss Optik aleasă și efectuează consultul de specialitate. Noi sunăm lead-urile în ziua în care se programează și cu o zi înainte. În cazul în care un clientse reprogramează, lead-ul se păstrează, valindându-se în momentul în care clientul își efectuează consultul de specialitate.

Când se anulează un lead?
Atunci când clientul nu se mai prezintă deloc la programare.

Cât valorează un lead?
Valoarea standard a unui lead valid este de 15 lei.

Cum pot promova?
*NU acceptam promovarea prin FACEBOOK ADS. NU acceptăm bid-uri pe cuvinte de brand precum "Swiss" sau "Swiss Optik". Acceptăm însă orice alt tip de promovare!!!