Recently Expired Offers


SuperRochite.ro iese în evidență cu o colecție de rochii de seară și diverse piese vestimentare, în trend, atractive și la prețuri accesibile. Încercăm să oferim cel mai bun raport preț-calitate.
Avem un site responsive optimizat pentru dispozitive mobile, descriere relevantă și comercială a produselor dar și poze atractive.

Colaborăm cu mai multi furnizorii externi care ne oferă o gamă largă de produse în pas cu moda precum și livrare rapidă, ceea ce ne permite să actualizăm stocurile și șă aducem colecții noi săptămânale.

Pentru fiecare comandă, oferim livrare rapidă din stoc în doar 24/48h, iar clienții noștri pot opta pentru deschiderea coletului la livrare înainte de a-l achita.
Oferim livrare gratuită la comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei și beneficiul pentru clienti de a alege intre doua firme de curierat pentru expedierea coletelor. Acceptăm plata ramburs sau plata online cu cardul.

Ne place să satisfacem fiecare client și procesăm rapid orice solicitare. Totodata oferim suport la schimbarea sau returnarea produselor, cu rambursarea imediata a contravalorii returului, mai mult, oferim schimb gratuit in situatia in care clientul dorește înlocuirea produsului.

Ne focusam de a oferi periodic campanii de reduceri diverse.

Oferim comision atractiv afiliațiilor noștri de 15% cu perioadă recurență de 60 de zile.
Oferim comision bonus:
- La vânzari de peste 5.000 lei pe lună comision suplimentar de 3% din totalul vanzârilor din luna aferentă
- La vânzari de peste 10.000 lei pe lună comision suplimentar de 5% din totalul vanzârilor din luna aferentă


Acceptăm promovare plătită prin Google Ads fara brand bidding doar cu cuvinte cheie negative (superrochite, super rochite, superrochii, super rochii) și prin Facebook Ads.

Am ascuns elementele de tip trafic leak pentru traficul venit din afiliere (număr telefon, mail, etc).

Vom oferii un feed de produse actualizat zilnic, bannere call-to-action și orice tip de materiale pentru promovare.

Pentru orice întrebări, propuneri sau alte solicitări ne puteti scrie pe adresa afiliere @ superrochite.ro

Vă mulțumim și ne dorim o colaborare fructoasă!

Cu drag,
Echipa SuperRochite.ro