Doriți să vă alăturați unei mișcări care schimbă modul în care oamenii văd sănătatea și bunăstarea?

SanoPass FIT este răspunsul. În calitate de afiliat, veți promova nu doar un program, ci o viziune integrată pentru un stil de viață sănătos.

SanoPass este divizia specializată în soluții de fitness și wellness a Grupului MedLife, oferind abonamente exclusive care completează serviciile medicale de prevenție și promovează un stil de viață activ și sănătos.

Prin intermediul abonamentului SanoPass FIT, oferim acces rapid și convenabil la peste 400 de săli de fitness premium din România. Printre sălile de sport colaboratoare SanoPass FIT se află: Sweat, Belaqva, 700 Fit, Downtown, Zenity SPA, Complexul de Natație Otopeni etc.

Poți vedea aici lista completă de săli de sport partenere, cât și toate avantajele pe care SanoPass FIT ți le oferă: https://client.sanopass.ro/dist-short/landingsearchclinics/fitness

Ce ne face speciali?  • Complexitatea serviciilor: Combinația unică de prevenție medicală, fitness și nutriție ne diferențiază de concurență. Nu ne limităm doar la săli de fitness, ci oferim și servicii medicale, nutriție și antrenamente online interactive prin parteneriatul cu Home Class by MedLife.


  • Prezența națională: Suntem prezenți în peste 400 de săli de fitness în marile orașe ale României, incluzând București, Brașov, Craiova, Constanța, Iași, Cluj, Ploiești, Sibiu și multe altele. Orașele cu cea mai mare cerere sunt București, Cluj, Brașov, Iași și Craiova.


  • Clienți Țintă: Ne adresăm persoanelor din zonele urbane care doresc să adopte un stil de viață sănătos și activ. Portofoliul nostru este format din 33% femei cu o medie de vârstă de 31 de ani și 67% bărbați cu o medie de vârstă de 28.5 ani. Media generală de vârstă este de 29 ani. Acești clienți frecventează sala în medie de 8 ori pe lună.

Beneficii pentru afiliați:  • Comision Atractiv: 15% comision din valoarea fără TVA a abonamentelor


  • Durata Cookie: 60 de zile


  • Promoții și Suport: Oferim promoții periodice, materiale de marketing și suport dedicat pentru a vă ajuta să maximizați veniturile.

Concluzie:

SanoPass FIT nu este doar o altă platformă - este viitorul în materie de sănătate și fitness. Când vă alăturați echipei noastre de afiliați, promovați o soluție integrată care schimbă vieți. Vă invităm să fiți parte din această revoluție. Aplicați acum și începeți să promovați SanoPass FIT! Abonamentele pot fi cumpărate din: https://sanopass.ro/?section=main-subscription-trade