Recently Expired Offers


Black Friday:

BONUS pentru afiliati in perioada 18-20 NOV:

100 Lei - minim 10 comisioane
150 Lei - minim 15 comisioane
200 Lei - minim 20 comisioane

Bonus special: 1000 Lei afiliatului ce acumuleaza 50 comisioane aprobate.

ReadyToWear.ro inseamna calitate şi diversitate, la preturi foarte avantajoase - motiv pentru care magazinul nostru se situeaza in topul retailerilor online de fashion, din România. Oferta noastra cuprinde mii de piese de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, pentru femei si barbati, de la branduri internationale de renume, zeci de produse noi adaugate saptamanal si sute de produse la preturi de outlet, reduse cu pana la 80%.

De ce iti garantam o conversie ridicata?

- Produse de calitate (lucram doar cu furnizori din Uniunea Europeana)
- Preturi mici
- Gama variata de produse (peste 5000 produse)
- Colectii noi adaugate saptamanal
- Taxa de livrare de doar 15 Lei cu verificarea a coletului
- Rata de retur foarte mica datorita calitatii produselor
- Feed-ul de produse actualizat zilnic
- Aprobarea automata a afiliatilor

Motivul pentru care suntem aici este faptul ca ne recunoastem in profilul clientului roman al carui stil este modern, urban si confortabil, dar care nu isi doreste sa cumpere piese din magazinele high-fashion la supra-pret. ReadyToWear oferă alternativa hainelor cochete, in trend, care corespund cerintelor calitative ale oricărui client.

Mai mult, suntem printre putinii retaileri cu o activitate intensă in social media, cu peste 65.000 de aprecieri pe Facebook si cu o pagina de blog dedicata subiectelor de fashion şi styling. Oferim constant reduceri speciale si promotii. Ne straduim mereu să ne surprindem clientii in mod placut, oferindu-le servicii prompte, de calitate, si intuind nevoile lor concrete.