Putereaplantelor.ro este un magazin online de tip Plafar. A fost înființat în 2013 și misiunea noastră este să oferim o gamă largă de produse naturale și organice, și să promovam produsele românești și un stil de viață sănătos.

Dorim să oferim clienților o gamă larga de produse, informații complete pentru a lua o decizie de cumpărare informată și un proces de cumpărare simplu și intuitiv.

Portofoliul nostru contine diverse categorii de la suplimente nutritive, la produse cosmetice, produse de inrgijire personala, detergenti, produse alimentare si produse pentru sportivi.

Promovam producatorii romani care au produse unice si se adreseaza clientilor care cauta solutii pentru anumite afectiuni.

Clientii nostri principali sunt femeile cu varsta intre 35-54 ani care comanda in principal suplimente nutritive si produse de ingrijire personala. Categoriile cu trend crescator sunt Ingrediente cosmetice si Produsele Alimentare.

Lunar avem peste 1000 de comenzi cu o rata de retur de sub 5%.

Suntem o echipa tanara, orientata spre client. Colaboram cu un medic pentru a veni in ajutorul clientilor cu intrebari medicale specifice.

Comisionul aplicat pentru comenzi este de 10%.

Feed Google Merchant Center: https://putereaplantelor.ro/data/feeds/putereaplantelor/e87b7f78b9da9388b2a23332b7d63604.csv