Salutare tuturor,

 

Noi suntem Pro-aquarium, reprezentam un magazin online care va pune la dispozitie echipamente si articole profesionale pentru acvaistica de apa dulce si marina, nano acvaristica, iazuri, terarii precum si produse destinate pescuitului-cel mai popular sport.

Suntem o companie specializată în comercializarea de echipamente și accesorii aferente domeniilor amintite, punem accent pe calitatea produselor, ofertele noastre sunt de la branduri de top.

Compania are o echipă de experți în domeniul acvariilor și iazurilor inclusiv in echipamente de pescuit, care pot oferi sfaturi și asistență pentru alegerea și instalarea echipamentelor potrivite.

Pro Aquarium are o platformă online de vânzări foarte bine pusa la punct, ceea ce face achiziționarea produselor mult mai ușoară și mai convenabilă. Livrarea se poate face la nivel național, iar clienții beneficiază de garanție și servicii post-vânzare.

În general, Pro Aquarium este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și construiască sau să-și îmbunătățească acvariile, terariile, iazurile si sa fie echipati pentru o buna partida de pescuit, oferind produse de înaltă calitate și servicii profesioniste.

De ce aleg clientii Pro-aquarium?

-preturi competitive (la majoritatea produselor avem cel mai mic pret de pe piata conform comparatoarelor online)

-livrare rapida din stoc (1-2 zile lucratoare)

-livrare gratuita pentru comenzi de: min. 150 RON (pt. articole pescuit), min. 299 RON (pt. restul produselor)

-plata se poate face prin: Ramburs la livrare, Card, OP, in rate prin Tbi bank

Beneficii si informatii utile pentru afiliati:

-oferim un comision de 5,5%

-oferim consultanta si suport in timp real

-perioda de acceptare a comisionul este de 14 zile

-avem un cos mediu de 250 RON fara TVA

-returul este aproape inexistent (<1%)

Asteptam sa ne deveniti parteneri!

Spor in toate!