Recently Expired Offers


Buna,

In primul rand, vrem sa te intrebam, daca telefonul este doar un accesoriu, este o utilitate sau este un accesoriu util, care devine un element integrant al personalitatii tale si stilului tau??
Popsockets este acel stil personal adus telefonului tau, este mai mult decat o carcasa pentru ca iti da acel confort al mainii, de care nu te vei putea dezlipi odata ce l-ai incercat,
Cu siguranta, ai vazut pe cineva utilizand PopSockets, asta daca nu cumva tu esti unul dintre fericitii posesori al acestor accesorii de telefon fabulos de utile.
Ceea ce face special mediul online si mai ales site-ul romanesc al brandului american pe care il reprezentam, este gama de produse foarte variata. Avem peste 400 de modele pentru toate varstele si stilurile, dar si produse inovative pentru masina, acasa, pentru bauturi, portofele sau produse personalizate, si ... multe... ce-ar fi sa arunci o privire pe www.popsockets.ro :)
De ce te vrem pe tine ca ambasador PopSockets?
1. Pentru ca inca sunt foarte multe persoane acolo care au nevoie de PopSockets si tu ii poti ajuta.
2. Pentru ca ne dorim sa dezvoltam comunitatea online.

Beneficiile tale?
- Reprezinti un brand cu renume international.
- Comision de 15%
- La 20 comenzi inregistrate, iti oferim un voucher de 100 lei sa il folosesti asa cum iti doresti pe site.
- Oferim un extra discount de 5% - 10% urmaritorilor tai- cu codul cu un cod custom personalizat special pentru tine

Daca ai extra intrebari, iti stam la dispozitie.

PS- Daca nu esti convins ca PopSockets este un accesoriu fabulos, fa un test, si vezi cate persoane in jurul tau au auzit, vazut, folosesc sau isi doresc un accesoriu care sa le faca experienta cu telefonul mult mai accesibila si confortabila.

Cu prietenie,
Echipa PopSockets Romania.