Bună tuturor afiliaților,

La Pictorul Fericit vrem să oferim o experiențe minunate, unice și care țin o viață. Vindem picturi pe numere însă avem și o gamă largă de materiale de pictură, toate în categoria produselor de calitate superioară. Șevaletele, pânzele de bumbac sau in, culorile acrilice, acuarele și pe ulei, foitele imitatie de aur, si argint, seturile de pensule si setul de cutite sunt printre produsele care se vand foarte bine.

Facem asta oferind un produs premium, de la calitatea pânzei și a acesoriilor picturii pe numere până la ambalaj și livrare în 24 de ore cu transport gratuit de la 99 lei. Practic, toate comenzile de picturi pe numere au transport gratuit.
Oferim un customer care excelent și mereu centrați pe nevoie și feedback-ul clientului.

Ce oferim afiliaților care dorim să ne ajute să aducem aceste experiențe și altora:
- 13% comision din vânzare
- Rată de conversie medie de 1.7%
- Media cosului de cumparaturi: 183 lei / comanda
- Suport telefonic sau scris pentru orice afiliat.
- Aprobare comisioanelor in aprox 5 zile.
- Cresterea comisionului pentru afiliații cu peste 25 de comenzi generate într-o singură lună sau cu perfomante bune (intre 15 si 20%)

Pictura pe numere, o încurajare pentru starea ta de bine
Îți propunem să evadezi din stresul de zi cu zi și să te refugiezi în culoare. Kit-urile includ tot ce ai nevoie pentru a finaliza un tablou. Pictează, experimentează și exersează-ți talentul! Se spune că pictura pentru adulți are o contribuție în procesul de vindecare spiritual, fiind o terapie prin culori - un hobby creativ, ce îți testează atenția și răbdarea. Ai teme diverse pentru a satisface toate interesele tale - picturi pe numere cu tematică de călătorie, animale, obiecte, decoruri urbane și nu numai.

Pentru tine și cei dragi - poți face un cadou inedit, poți încerca să pictezi alături de cei dragi ție, implicând chiar și pe copii. Pictura pe numere este cadou perfect, activitate potrivită pentru toate vârstele.