Recently Expired Offers


Incepand cu 14 iunie se modifica urmatoarele tipuri de comisioane:

30% din valoarea abonamentului contractat de client pe o lună de zile (de exemplu pentru un abonament de 25 EUR vei primi un comision de 7.5 EUR. Comisionul se calculează la suma fără TVA), pentru achizițiile cu telefon

30% din valoarea abonamentului contractat de client pe o lună de zile + 30 RON bonus pentru achizițiile de telefoane cu plata în rate pe factură. Bonusul de 30 RON se calculeaza automat în momentul inregistrari comisionului

1 RON comision pentru fiecare plată a facturii de către un client Orange, cu cont activ. Comisionul se acordă indiferent de valoarea facturii.

5 RON comision pentru fiecare cont nou activat.

----------------------------------------------------------------

Orange este cea mai mare companie de telecomunicații din România ce aduce avantaje în viaţa oamenilor prin crearea de servicii simple şi inovative, care îi ajută să comunice şi să interacţioneze mai bine.
Oferim o gamă largă de servicii de comunicaţii: de la cele de voce şi date fixe şi mobile până la servicii TV, remarcându-ne prin cea mai extinsă reţea de distribuţie şi cele mai bune servicii de asistență pentru clienţi.

Ce câștigi dacă alegi să lucrezi cu noi?

Comisioane Magazin Online
--> 3% comision pentru fiecare smartphone, tabletă sau accesoriu vândut la liber
--> 100% din valoarea abonamentului contractat de client pe o lună de zile (de exemplu pentru un abonament de 25 EUR vei primi un comision de 25 EUR. Comisionul se calculează la suma fără TVA), pentru achizițiile cu telefon
--> 100% din valoarea abonamentului contractat de client pe o lună de zile + 30 RON bonus pentru achizițiile de telefoane cu plata în rate pe factură. Bonusul de 30 RON se acordă manual, în momentul procesării comisioanelor.

Comisioane plăți online și reîncărcări
--> 5 RON comision pentru fiecare plată a facturii de către un client Orange, cu cont activ. Comisionul se acordă indiferent de valoarea facturii.
--> 15 RON comision pentru fiecare cont nou activat
Nu sunt comisionate reîncărcările.

Comisioane în aplicația YOXO
YOXO este un abonament mobil 100% digital, fără limite contractuale, pe care îl poți reconfigura în fiecare lună. Abonamentul este disponibil exclusiv în aplicația mobilă dedicată, pentru iOS sau Android pentru orice număr de cartelă Prepay sau abonamente în afara perioadei contractuale din rețeaua Orange sau un număr nou YOXO.

În aplicația YOXO oferim 15 RON comision pentru validarea cardului clientului la finalul procesului de onboarding.


Ocazional desfășurăm campanii de creștere a bazei de abonați la newsletter, pe care le comunicăm prin mesageria internă.

Comisioane Orange Love
Orange Love este pachetul nostru ce oferă clienților acces la internet prin fibră optică, televiziune și telefonie mobilă, toate pe aceeași factură.
Clienții Orange ce încheie un contract Orange Love primesc, în funcție de vechimea în rețea, până la 200 EUR reducere pentru achiziții din Magazinul Online.

Grila standard de comisionare Orange Love
--> 3 RON pentru fiecare lead valid, potențial client pentru Pachetele recomandate Orange Love
--> 30% din valoarea abonamentului pe prima lună pentru fiecare lead concretizat într-un client care a contractat unul din pachetele Orange Love.

Perioada de recurență este de 30 de zile.

Întreaga ofertă de abonamente Orange poate fi consultată aici:
https://www.orange.ro/abonamente/
Pagina principală a magazinului online: https://www.orange.ro/magazin-online
Orange Love - https://www.orange.ro/love

Avantajele clienților Orange
--> Reduceri exclusive în magazinul online
--> Plata cu cardul în rate, prin intermediul partenerilor noștri sau direct pe factură
--> Livrare gratuită pentru comenzile de minimum 50 EUR
--> 30 de zile drept de retur
--> Programul de loialitate Orange Thank You prin care clienții noștri primesc puncte pe care le pot folosi apoi pentru achiziții din magazinul online
--> Asigurarea telefonului - serviciu opțional ce poate fi achiziționat la cerere
--> Acces la serviciile Orange Service, service dedicat.

Modalități de promovare

Acceptăm majoritatea formelor de promovare în măsura în care nu induc în eroare sau înșeală clientul în privința produselor și serviciilor Orange, exceptând proiectele de tip cash back.

Nu permitem promovarea folosind creații vizuale proprii ce conțin elemente ale brand-ului Orange / Orange România / YOXO (logo și alte elemente ale brand-ului Orange/YOXO). Singurele creații vizuale ce conțin elemente ale brand-ului Orange / Orange România / YOXO ce pot fi folosite sunt exclusiv bannerele puse la dispoziție prin intermediul platformei. Pentru vizualuri speciale, cu logo, va rugăm să intrați în contact cu noi pentru aprobare.

Campaniile Google Ads și Facebook Ads pot fi desfășurate doar cu acordul nostru, după o discuție în prealabil pentru a stabili detaliile colaborării. În acest sens te rugăm să ne transmiți detalii despre:
Tipul de campanii pe care dorești să îl desfășori (Google, Google Shopping Ads, Google CSS, Google Display, Facebook Ads etc.)
Strategia de ad-uri, cuvinte cheie folosite, exemple de ad-uri și landing page-urile targetate
Perioada pe care vei desfășura campaniile.

Nu permitem licitarea sau utilizarea în ad-uri a cuvintelor de brand Orange / Orange România / YOXO sau alte derivate ale cuvântului Orange / YOXO sau produse proprii Orange (ex. Yoxo).
Încălcarea acestor termeni duce la suspendarea din programul de afiliere.

Ne dorim ca programul de afiliere Orange să fie unul win-win pentru toți partenerii care aleg să ne promoveze produsele și serviciile. Pentru orice nelămuriri te încurajăm să ne scrii prin intermediul mesageriei 2Performant unde îți vom răspunde cât se poate de repede.
Te așteptăm în programul nostru de afiliere să câștigăm împreună!

[YOXO - IMPORTANT]
Brandul YOXO va fi comunicat de sine stătător și nu va fi asociat cu brandul Orange.
Singura asociere permisă este legată de faptul că abonamentul YOXO funcționează pe rețeaua Orange 4G.
În comunicare, YOXO se folosește tot timpul scris cu majuscule.

Cum promovezi YOXO prin afiliere?
Pentru a promova YOXO prin 2Performant este necesar să folosești următorul link, pe care îl vei transforma apoi în link de afiliere folosind Quick Link-ul din contul tău de afiliat.
Linkul pentru promovarea YOXO este: https://affyoxo.ro
Doar folosind acest link vei putea trimite vizitatori direct în aplicație, pentru a-și configura abonamentul și doar astfel vei putea înregistra comisionul aferent în 2Performant.
Orice alt link de pe site-ul Orange.ro nu va funcționa pentru aplicația YOXO.