Recently Expired Offers


Reprezentăm doar branduri care sunt o soluție de îngrijire a pielii și de îngrijire a sănătății de înaltă calitate, testate de medici specialiști și realizate din surse durabile. Avem un portofoliu unic în continuă expansiune cu mărci recunoscute la nivel mondial pentru care suntem partenerul oficial în România - Thymuskin, Beaute Pacifique, Eye Care Cosmetics, Meme Cosmetics, Christine Headwear, Igennus Healthcare Nutrition, Dr.Heilbronner, Berrypharma. Scopul nostru este să oferim fiecărei persoane cea mai bună experiență de îngrijire a pielii în ceea ce privește calitatea, siguranța, sinceritatea și responsabilitatea pentru a satisface toate nevoile și dorințele de îngrijire a sănătății și a pielii în diversitatea lor. Există o oportunitate uriașă de a face parte din acest proiect în timp ce beneficiați de un comision de 8% cu aprobare în maxim 30 de zile.

Derulăm oferte speciale pentru clienții noștri și livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 200RON, aprobarea comenzii se face în mai puțin de 60 de minute. Ne preocupam ca produsele sa ajungă la clienții noștri cât mai curând posibil, astfel avem o gamă largă de opțiuni de livrare - 2 curieri cu acoperire națională, inclusiv sistem de livrare cu lockere, precum și mai multe metode de plată - card, transfer bancar și ramburs la livrare. Rata de conversie este de 4,1%, iar rata de returnare este mai mică de 3%, ceea ce reflectă corectitudinea si încrederea clienților în produsele noastre.

Suntem alături de parteneri cu materiale de promovare si orice alte instrumente necesare pentru succesul acțiunilor derulate.

Alăturați-vă nouă pentru a construi o adevărată comunitate!

We only represent the brands which are a high quality skincare and healthcare solution, tested by medical specialists and crafted from sustainable sources. There is a unique portfolio here in continuous expansion with worldwide recognized brands for which we are the official partner in Romania - Thymuskin, Beaute Pacifique, Eye Care Cosmetics, Meme Cosmetics, Christine Headwear, Igennus Healthcare Nutrition, Dr.Heilbronner, Berrypharma being one of them. Our ambition is to offer each person the best skincare experience in terms of quality, safety, sincerity and responsibility to satisfy all healthcare and skincare needs and desires in their diversity. There is a huge opportunity to be part of this project whilst you benefit of 8% commission with approval in max 30days.

We run special offers for our customers and free delivery for orders more than 200RON, order approval is in less than 60minute. Considering the customers should get the products as soon as possible, we have a large range of delivery options - 2 national coverage couriers including locker delivery system, and multiple payments methods - card, bank transfer and cash on delivery. Conversion rate is 4.1% and the return rate is less than 3% which reflects customers trust in our products and correctness.

Join us for building a real community!