Salut, draga afiliat!

Ocean Credit este o insituție financiară nebancară (IFN) care se adresează persoanelor fizice. Activăm în piață de peste 7 ani, astfel fiind primul IFN care a dezvoltat o platformă automatizată care poate acorda credite 100% online, 24/24 si 7/7 sub 10 minute de la inceperea procesului de aplicare. Acum poti sa intelegi de ce motto-ul nostru este ''Imprumuta altfel''!

De ce suntem altfel?

1. Dobânda corecta - Dobanda oferită de noi este de 3 - 6 mai mică decât media din piata, astfel fiind acccesibili oricui.

2. Intelegere - Ne adresăm unui segment de clienți responsabili pe care ii evaluam in functie de scorul lor de credit.

3. Varietatea produselor - Produsele noastre:Pinguin si Delfin sunt adaptate nevoilor clientilor, astfel ei pot alege produsul ideal pentru nevoile lor de finantare.

4. Incredere - Avem un business bazat pe incredere si clientii nostri vad asta, de aceea peste 80% din clientii care apeleaza la serviciile noastre ne recomanda.

Ce câștigi tu prin programul de afiliere? - 45 RON pentru fiecare lead (prin ‘lead’ înțelegem o persoană care a primit ofertă de creditare de la noi). În curând vom putea oferi bonus-uri pentru lead-urile care se concretizează în împrumuturi acordate.

Cum arată procedura de aplicare la Ocean Credit pentru un potențial client (=lead)?

1. Vizitatorul ajunge pe pagina noastră oceancredit.ro

2. Aplică pentru un împrumut completand un formular.

3. Vizitatorul este evaluat automat si i se prezinta o ofertă personalizată de împrumut.

Te invit sa participi la cresterea celui mai transparent si corect IFN din Romania!