PROGRAMUL DE AFILIERE o9vacanta.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 14.03.2020.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania o9vacanta.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 14.03.2020.

Agentia O9VACANTA ofera servicii de turism complete: pachete vacanta de tip charter, city break, rezervari hoteliere online, sejur avion, sejur autocar, circuite, vacante exotice, hoteluri, bilete avion, asigurari de calatorie si vacante personalizate in intreaga lume.

Fiecare directie a companiei este in continua evolutie, iar acest proces implica toti partenerii nostri, marii touroperatori din piata de turism din Romania si din strainatate. Astfel, compania doreste sa isi afirme in mod constant sloganul sau – o noua experienta, “o noua vacanta” – asa cum sugereaza si numele, sa aduca mereu ceva nou chiar si pentru aceeasi destinatie.

Credem cu convingere ca detaliile sunt cele care fac diferenta si dorim sa te invitam pe această cale în campania de afiliere o9vacanta.ro !

În cazul în care nu ai mai activat până acum în nișa Travel&Tourism sau dacă dorești câteva recomandări personalizate de promovare din partea noastră, îți stam la dispoziție prin email monica.pralea@o9vacanta.ro sau prin intermediul mesageriei interne din platformă.

De asemenea, în cazul în care ai o modalitate de promovare pe care dorești să o utilizezi cu preponderență în campania noastră (postări pe blog, site propriu, Adwords, rețele de socializare, etc.), poți să ne comunici dacă ai nevoie de anumite materiale de promovare.

Menționam ca permitem preluarea de informații si bannere necesare promovării si de pe pagina noastră de facebook și de pe site ul nostru.

Permitem si crearea de bannere proprii folosindu-se informațiile corecte din ofertele noastre, fără a se folosi promotii sau reduceri fictive.

Nu permitem folosirea numelui agentiei o9vacanta, o9vacanta.ro sau derivate în campanii Google Adwords însă pot fi folosite in promovările din retelele sociale/Facebook, sau de pe bloguri si site-uri proprii.

Îți dorim mult succes și te așteptam cu întrebări!