NMC România este o campanie cu o vastă experiență în domeniul decorațiunilor și finisajelor în construcții care a luat naștere în 2009, ca rezultat al parteneriatului cu NMC Belgia. În prezent, suntem lideri de piață în profilele decorative Premium de interior și exterior, destinate locuințelor, clădirilor de birouri și altor tipuri de spații comerciale. Din pasiunea pentru arhitectură și design, brandul NMC produce în mod constant, prin intermediul unei echipe profesioniste de proiectanți și ingineri chimiști, profile decorative pentru exterior: acadramente, solbancuri, termosisteme și coloane decorative care pot fi realizate la comandă, în funcție de preferințele clienților.

Gama profilelor de interior cuprinde plinte, cornișe, baghete, brâuri, panouri 3D, colțare, rozete, profile flexibile, profile de iluminat, bârne decorative, materiale și accesorii. Totodată, oferim articole de plajă și relaxare din diverse forme, realizate din spumă de polietilenă, pentru distracție, sport și agrement.

Pentru noi, inovația înseamnă îmbunătățirea vieții și tocmai din acest motiv aveam cele mai ridicate standarde de calitate atunci când vine vorba de produsele noastre.

Îndrăznim în fiecare zi să credem în progres, drept urmare, îmbinăm tehnologia cu eleganța, tendințele moderne, cu cele clasice. Suntem mereu aproape de nevoile oamenilor, punând la dispoziție servicii de consiliere dedicată și de consultanță la locație care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase dorințe. În centrul acțiunilor noastre vor fi întotdeauna nevoile oamenilor pe care dorim sa le îndeplinim prin livrare rapidă și cele mai mari discount-uri.

Tipologia de clienți este reprezentată de persoanele care îmbrățișează schimbările, doritoare de a fi înconjurate de spații elegante, cu un design unic, personalizat. Cu venituri peste medie, de la 3000 de euro+ și cu o medie de vârstă de 18-65 de ani, având studii superioare, din mediul urban și semiurban din România, acestea sunt interesate de design-ul interior, de casă și grădină, lifestyle și arhitectură.

Ne place să ne adaptăm constant și din acest motiv, ne implicăm în orice colaborare cu scopul implementării unor idei creative. Dorința noastră constă în a găsi oamenii potriviți, persoane cunoscătoare și/sau pasionate de design interior, arhitectură și estetică ambientală care ne pot promova produsele pe website, blog, rețele sociale (Facebook, Instagram, Tik-Tok) sau prin campanii PPC.

Oferim comision de 10%/ vânzari iar pentru a stimula productivitatea afiliaților, punem la dispoziția acestora bonusuri alocate în funcție de performanțe.