Recently Expired Offers


Vopselele inteligente Nanophos sunt vopsele care se bazează pe apă ca solvent principal. Acestea sunt o alternativă mai sigură, ecologică și non-toxica la vopselele pe bază de solvent, care conțin substanțe chimice, cum ar fi compuși organici volatili (COV).

Mai mult, vopselele Nanophos sunt inteligente din punct de vedere tehnologic, deoarece au proprietăți avansate care le fac mai eficiente și mai durabile decât vopselele tradiționale pe bază de apă. De exemplu, aceste vopsele au proprietăți hidrofobe, ceea ce înseamnă că resping apa, murdăria și grăsimea și sunt ușor de curățat. De asemenea, ele sunt rezistente la decolorare, la zgârieturi și la șocuri, ceea ce le face ideale pentru utilizare interioară, exterioara sau alte suprafețe expuse intemperiilor: pardoseli, acoperișuri, pietre, betoane, etc. 

Vopselele inteligente Nanophos se aplica facil si se usucă rapid, suprafața tratată dobândind foarte repede rezistența la apa.

Compania Nanophos a fost desemnată de Bill Gates ca fiind una din cele mai inovatoare companii din lume, viziunea fiind de dezvoltarea continuă, cercetarea științifică și producția de formule inovatoare bazate pe tehnologia nanoparticulelor, cu scopul de a satisface în mod eficient nevoile din domeniul construcțiilor. 

În România, https://nanophos.net se adresează clientului căruia îi place sa se informeze, să cumpere produse calitative, la prețuri corecte. Ne adresăm atât zugravilor persoane fizice, cât și firmelor de construcții dar și beneficiarului final care știe ce produse să solicite.

In cifre https://nanophos.net are:


  • o rată de conversie de 1,2%

  • valoarea coșului mediu este de 1.000 lei

In 2 Performant:

-acceptăm orice formă de promovare

-oferim 7% comision

-oferim consultanță, 

-avem promoții și bannere în categoria dedicată

Spor la conversii!

Echipa Nanophos.net!