Fii partener MyLash.ro, cel mai mare magazin online de gene false si accesorii!

MyLash.ro este unul dintre site-urile de beauty ce apartin companiei Eyelash Srl, companie cu 10 ani experienta in livrarea catre clientul final a unei oferte impresionante de modele de gene false si accesorii de beauty, unghii si make-up.

Cum poti promova produsele MyLash.ro?
Poti să promovezi produsele noastre în cele mai creative metode, atâta timp cât se potrivesc comunității tale și respectă regulamentul nostru. Poți alege să postezi articole și review-uri sau bannere pe blogul / site-ul personal sau poți trimite link-uri prin conturile tale de social media. Atâta timp cât generezi comenzi valide, noi te recompensăm cu acest comision promis!

Oferim clientilor vouchere cadou si discount-uri.
La comenzi peste 500 lei oferim clientilor 5% + Transport Gratuit;
La comenzi peste 700 lei oferim clientilor 10% + Transport Gratuit;
La comenzi peste 1500 lei oferim clientilor 15% + Transport Gratuit + Un CADOU;
La comenzi peste 2000 lei oferim clientilor 20% + Transport Gratuit + Un CADOU;
- Oferim bonusuri in functie de realizari;
- Media comenzilor este de 230 Lei;
- Livrarea se face direct din stoc. Transportul este prin curier rapid, livrarea se face in max. 24-36 ore, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei;
- Transportul Gratuit la comenzile peste 90 de lei platite cu cardul sau prin transfer bancar si 300 lei la plata ramburs.
- Target: femei intre 18 si 54 ani;


Grila de Comisionare
Vă oferim un comision de 20% pentru fiecare comandă validă înregistrată în sistem de catre un client nou. Pentru a încuraja și susține cât mai mulți pasionați de beauty, aflați la început de drum, vom acorda un comision de 10% pentru fiecare comanda inregistrata de catre un client existent Mylash.ro

Pe scurt:
20% - client nou
10% - client existent MyLash.ro

Cum puteți promova produsele noastre?
Prin articole pe blogul sau site-ul personal - review-uri, teste, articole de tip how-to și recomandări ale produselor disponibile pe MyLash.ro.
Prin Facebook: poți folosi acest canal de promovare, atât organic cât și plătit. Daca primești întrebari de la clienți referitoare la noi și ai nevoie de ajutor, te rugăm să îi direcționezi spre adresa de e-mail: contact@mylash.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor etc.)
Prin proiecte inedite - ne-am bucura să primim cât mai multe propuneri de colaborări de la voi, care să ne ajute să promovăm împreună pasiunea pentru beauty.
Prin Google Adwords, excepție Search și DSA. Ai voie sa promovezi produsele doar prin intermediul campaniilor de Google Display, folosind atât bannere cât și anunțuri text.

Perioada de recurență - 30 de zile
Perioada de aprobare a comisioanelor - 15 zile din momentul procesării comenzilor (perioada de retur)
Beneficiile programului de afiliere Mylash.ro

- Ai suport dedicat din partea Affiliate Manager-ului MyLash.ro
- Primești săptămânal informații despre lansările de campanii.
- Ești acceptat rapid în programul nostru de afiliere, deci vei începe să câștigi bani imediat.
- Vom organiza campanii dedicate cu comisioane majorate pentru anumite categorii și pentru perioade de timp clar definite.
- În anumite campanii și promoții ale unor produse, există posibilitatea ca procentul de câștig să crescă sau să scadă, în funcție de tipul promoției. În cazul promoțiilor speciale vor fi puse la dispoziția afiliaților bannere dedicate, iar disponibilitatea acestora va fi anunțată către toți afiliații.

Restricții:
MyLash.ro nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords Search (Search si DSA). Ai voie sa promovezi produsele doar prin intermediul campaniilor de Display, folosind atât bannere cat si anunturi text.
Plasarea de link-uri de afiliere MyLash.ro în pagina oficială de Facebook și grupul de Facebook MyLash.ro nu este permisă.
Pentru a organiza campanii de e-mail marketing in numele MyLash.ro, trebuie să primești acordul nostru.
Nu permitem promovarea prin intermediul site-urilor de cashback, cupoane de reducere și/sau vouchere.
MyLash.ro nu permite afiliaților deținerea de domenii care să conțină marca MyLash.ro sau derivații ale acesteia.
Afiliații nu vor folosi, fără aprobare, bannere proprii pentru promovarea ofertelor, ci doar pe cele existente în interfața 2Performant sau solicitate explicit pe adresa vlad@mylash.ro.
Nu vor fi tolerate modalitățile de promovare de tip spam/mesaje nesolicitate către potențialii clienți sau orice alte practici care contravin legislației în vigoare.
Nu vor fi acceptate tentativele de fraudare a programului de afiliere, de orice tip sau natură ar fi ele
Nu vor fi acceptate tentativele de exploatare a slăbiciunilor de natură tehnică sau morală a programului de afiliere
Nu vor fi validate comisioanele în cazul în care afiliatul induce în eroare clienții în orice mod sau face afirmații mincinoase.
Link-urile de afiliere pentru MyLash.ro nu vor fi acceptate pe website-uri care sunt construite ca website-uri clona, realizeaza URL masking sau contin in domeniul si/sau subdomeniul acestora cuvintele cheie MyLash.
Nu se accepta link-urile de afiliere postate pe site-uri care sunt fundamentate pe orice altceva decat continut autentic.
Angajatii MyLash.ro nu pot sa realizeze actiuni de afiliere cu magazinul MyLash.ro:)

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii și condițiile, dar și modul de acordare al câștigurilor, valoarea comisioanelor, cât și perioada de desfășurare a programului cu anunt prealabil cu 30 de zile înainte minim. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza dreptul de participare în programul de afiliere a oricui nu este considerat ca fiind îndreptățit, abilitat sau potrivit pentru a ne reprezenta.

Prin promovarea produselor MyLash.ro, afiliații sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiillor. În caz contrar, MyLash.ro are dreptul să suspende orice afiliat care încalcă termenii și condițiile și să-i respingă toate comisioanele cu status "în așteptare".

Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Performant în maximum 48 de ore lucrătoare.