Cu mândrie vă prezentăm firma noastră, MX Enduro, destinația dumneavoastră de încredere pentru echipamente, accesorii și piese pentru motociclete și scutere. Suntem mai mult decât o simplă companie - suntem pasionați de motociclism și suntem dedicați să aducem cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț pentru comunitatea noastră de motocicliști. În fiecare zi, ne străduim să vă oferim experiențe moto deosebite și să vă ajutăm să vă echipați și să vă întrețineți vehiculele în cel mai bun mod posibil.

Cu bucurie vă informăm că avem o vastă bază de date care conține nu mai puțin de 4.232.066 de produse! Cu o experiență în domeniu începând din 2009 și o activitate mai îndelungata.

Ce ne diferențiază de alții este pasiunea noastră pentru motociclism. Echipa noastră este formată din motocicliști entuziaști care înțeleg cu adevărat nevoile și dorințele comunității noastre. Avem o vastă gamă de produse disponibile, cu peste 25.000 de articole active pe site-ul nostru, și adăugăm zilnic aproximativ 200 de produse noi pentru a vă oferi cele mai recente și cele mai bune opțiuni.

Dorim să vă facem viața mai ușoară, așa că oferim aproximativ 10.000 de produse cu livrare în 24 de ore, astfel încât să puteți avea echipamentele și piesele necesare rapid. Pentru celelalte produse, cu livrare într-un interval de 2 până la 9 zile, vă garantăm că vă vom oferi cele mai bune soluții și vă vom ajuta să vă planificați achizițiile.

Suntem aici pentru a vă sprijini pasiunea și pentru a vă ajuta să vă bucurați de fiecare moment pe motocicletă sau scuter. Cu servicii excelente și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, suntem partenerul perfect pentru toate nevoile dumneavoastră legate de motociclism. Vă invităm să explorați gama noastră de produse și să vă alăturați comunității noastre de motocicliști dedicați. MX Enduro - unde pasiunea pentru motociclism se întâlnește cu calitatea și accesibilitatea.

Suntem mândri să vă anunțăm că în prezent procesăm în medie 300 de comenzi pe zi, ceea ce demonstrează încrederea și sprijinul constant al comunității noastre de motocicliști. Pentru a vă oferi servicii impecabile, am implementat un sistem personalizat de gestionare a depozitului (WMS) care ne permite să procesăm comenzile fără erori. Prioritatea noastră principală este satisfacția clienților, și suntem bucuroși să vă informăm că comunicăm cu fiecare client prin trimiterea mesajelor care includ informații complete despre comanda lor, de la estimările de livrare până la numerele de AWB-uri și totalul de plată. . Astfel, vă menținem mereu la curent cu statusul comenzii dvs. și vă asigurăm că suntem aici pentru a vă servi cu profesionalism și transparență.

De asemenea, suntem dedicați automatizării proceselor noastre, cu un nivel actual de automatizare de aproximativ 80%. Aceasta ne permite să gestionăm eficient comenzile și stocurile, asigurându-ne că putem răspunde rapid și eficient la cerințele dvs. și să livrăm produsele dorite în cel mai scurt timp posibil. La MX Enduro, ne străduim să aducem tehnologia și inovația în serviciul nostru pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare și pentru a vă susține în pasiunea dumneavoastră pentru motociclism.