Brandul MRK PRESTIGE s-a născut din pasiunea pentru gătit, susținută prin folosirea celor mai bune ustensile profesionale de bucătărie. Facem research temeinic înainte de a include orice produs în oferta noastră. Testăm, verificăm, aprofundăm, repetăm. Apoi aducem pe piața din România cele mai performante cuțite și accesorii din domeniul culinar, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori și pasionați. Promovăm doar cuțite profesioniste și accesorii de top, folosite de cei mai exigenți bucatari din țară și străinătate.

Cuțitul profesional reprezintă o extensie a mâinii bucătarului, iar MRKPRESTIGE.RO este locul unde gasesti cele mai bune ustensile. Probabil că nu există în toată bucătăria un obiect de care un bucătar să fie atașat la fel de mult. Așa se explică disponibilitatea oricărui bucatar de a investi într-un cuțit profesional care să-l ajute să-și pună amprenta personală pe toate mâncărurile pregătite.
MRK PRESTIGE este locul care aduce laolaltă cele mai bune oferte pentru accesorii din categoria cuțitelor profesionale dar nu numai.

Ne diferențiem de piață prin următoarele beneficii:
1. Cel mai bun raport calitate/pret al produselor
2. Garanție 10 de ani
3. Recenzii pozitive de la clienți
5. Servicii customer support premium
6. Posibilitatea gravarii personalizate si livrarea acestora in cutii premium pentru a fi oferite cadou.

Targetul nostru se împarte în profesioniștii care știu foarte bine ce produse caută și se bucură să le găsească în ofertă, și persoane care investesc în acest hobby atât timp, cât și bani.
În ambele categorii din target sunt persoane orientate spre partea de dezvoltare personală, care învață singure și care se informează constant, și mai ales persoane care nu se feresc să investească bani în acest sens.

Ce câștigi când te asociezi cu brandul nostru?

- Comision 12%
- Durata cookie: 30 zile
- Oferim suport dedicat
- Posibilitatea de a lucra pe o nișă foarte prolifică cu toate avantajele sale
Operăm pe nișa dedicată profesioniștilor și persoanelor din categoria „cunoscători - amatori”, cei care apreciază și respectă întru tocmai recomandările celor din prima categorie.
- Brandul Mrk Prerstige este unic în România și a fost foarte bine primit încă de la lansare

Cum se pot promova produsele noastre?
- Campanii retele de socializare Facebook, Google, Instagram, Youtube, etc.
- Campanii de email marketing
- Bloguri, grupuri, etc.
- Avem deschidere si catre alte metode de promovare, precum PPC, CSS, agregatoare de produse, comparatoare de preturi, site-uri de cashback, site-uri de cupoane etc