Statuetele personalizate comercializate prin magazinul online minimecraft.ro reprezinta o continuare in Romania a povestii de succes pe care aceste statuete l-au avut in afara.

Statuetele personalizate sunt de o inalta calitate si fidelitate, fiind confectionate manual de catre artisti. In baza a doua poze putem confectiona o statueta cu cap fix sau de tip "bobble-head" ce poarta chipul persoane dragi. Deoarece suntem orientati catre calitate, solicitam parerea clientilor atat pe parcursul stadiilor de productie cat si la final. Ne bucura cel mai mult faptul ca pana acum nu am intalnit clienti nemultumiti ci, din contra, am primit doar pareri pozitive, acestia fiind placut impresionati de statuetele primite.

Inainte de a porni dezvoltarea afacerii, am studiat cu atentie piata si ne mandrim cu faptul ca suntem unici in Romania cu ceea ce vindem.
Magazinul este destinat exclusiv vanzarilor online, neexistand depozite sau stocuri.

Deoarece putem livra in toata Europa (costurile de livrare fiind in sarcina clientului) va oferim o piata larga pe care se poate face promovarea.

Sugestii de promovare:
- Vanzarile de pana acum au fost facute catre persoane de sex feminin (peste 80%), va sugeram sa va indreptati catre acest grup tinta pentru a obtine rezultate cat mai bune
- Statuetele pentru nunta au un comision mai mare si pot fi incadrate cu usurinta in bugetul unei nunti sau unui cadou pentru nunta
- Desi inca le tratam ca pe cazuri exceptionale exista cazuri de vanzare pe partea corporate, unde puteti atinge rapid, dintr-o miscare, comisioane substantiale
Alte avantaje de a colaborara cu minimecraft.ro
- Comision de 9% din valoarea produselor (intre 36 - 65 lei pe produs)
- Statueta este validata de client pe fiecare stadiu de productie, prin urmare sansele sa nu fie aprobat un comision sunt extrem de reduse
- Va oferim suport permanent la telefon 0723.987.477 si email contact@minimecraft.ro
- Pentru afiliatii cu rezultate deosebite oferim bonusuri pentru performanta. Acestea se vor discuta de la caz la caz cu fiecare afiliat in parte.

Alte informatii
Nu oferim comision pentru campaniile adwords de tip search dupa urmatoarele cuvinte cheie: minimecraft, minimecraft.ro, statuete personalizate, figurine personalizate.