MAXI PET este recunoscut ca lider regional al retail-ului specializat de hrană şi accesorii pentru animale, având magazine în Croaţia şi Serbia, ţări în care este prezent sub numele Pet Centar. Toţi cei 250 de angajaţi, inclusiv 30 medici veterinari, în cele 3 ţări, 12 maxi magazine ale grupului si 3 magazine online sunt mari iubitori ai animalelor de companie.Astăzi, MAXI PET este prezent in 2 locații în București, o locație in Iași, una în Sibiu, in Craiova si in Timisoara, și un magazin online cu livrare în toată țara (www.maxi-pet.ro).

MAXI PET este devotat atingerii celor mai înalte standarde în calitatea servirii şi se străduieşte să vină întotdeauna în întâmpinarea aşteptărilor fiecărui client în parte. Asigurăm clienţilor noştri cea mai mare gamă de produse, disponibilitatea produselor şi cele mai bune preţuri de pe piaţă. MAXI PET prezintă clienţilor gama proprie de hrană pentru câini şi pisici, având cel mai bun raport calitate-preţ la nivelul întregii pieţe din România.

În incinta magazinelor MAXI PET este prezentă o farmacie veterinară cu medici veterinari care pot ajuta clienţii în toate aspectele legate de nutriţie, regulile de creştere şi de îngrijire a animalelor de companie.


Beneficii și informații utile pentru afiliați:
- răspuns prompt în max. 24 de ore pentru orice fel de cerere/ mesaj
- procentul comisionului standard este de 4%
- aprobarea tuturor comisioanelor se face de două ori pe lună
- maxi-pet.ro se poate promova prin pagina de facebook, prin intermediul site-ului pe care-l ai, feed-ului de produse și prin bannerele de pe platforma 2performant.

Cum poți promova produsele noastre?

- Prin articole pe blogul sau site-ul personal
- Prin Facebook: poți folosi acest canal de promovare, atât organic cât și plătit. Dacă primești întrebari de la clienți referitoare la noi și ai nevoie de ajutor, te rugăm să îi direcționezi spre adresa de e-mail: info@maxi-pet.ro. (întrebări despre comenzi, livrarea produselor etc.);
- Prin proiecte inedite - ne-am bucura să primim cât mai multe propuneri de colaborări de la voi, care să ne ajute să promovăm împreună gama noastra de produse;
- Prin Google Adwords, excepție Search la Brand Bidding "maxipet" "maxi-pet". Ai voie să promovezi produsele doar prin intermediul campaniilor de Google Display, folosind atât bannere cât și anunțuri text.

Perioada de recurență - 30 de zile.

Perioada de aprobare a comisioanelor - 30 de zile din momentul procesării comenzilor (perioada de retur).