Licenso este un magazin online de licente software pentru ceea ce ai nevoie, de la sisteme de operare, suite office si antivirus.
Magazinul nostru pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite, de la produse, livrare (electronica), suport si altele.

Dorim sa aducem tot mai aproape licentierea pe sistemele romanilor, pentru a evita pirateria si combaterea acesteia.
Suntem pe drumul de a deveni lideri de piata in Romania in segmentul de retail al licentelor software, de aceea credem ca aceasta colaborare ar fi prospera atat pentru noi cat si pentru afiliati, dar mai ales pentru potentialii clienti care abia asteapta sa auda de Licenso.

Licenso este un magazin care incearca sa se diferentieze zilnic de competitie, prin branding, marketing sau suportul oferit.
Venim mereu cu campanii, pana acum ne putem mandri cu campanii de succes de Black Friday, Xmas, Halloween, Valentine's Day, Summer Sales si multe altele care urmeaza. Punem mare accent pe zona de marketing si vizibilitate, de aceea investim tot mai mult in acest aspect , am colaborat cu Zona IT, bloguri de IT.

In mare parte clientii Licenso sunt companii, atat startup-uri cat si companii mari, dar si persoane fizice care isi doresc trecerea la licentierea legala.
Am comercializat catre companii mari precum RER Group, Paralela 45, CargoTrack, Verasig Broker, PNL, institutii publice, de la scoli, primarii pana si la ambasada UK de la Bucuresti.

Ne dorim sa oferim un comision de 15% la inceput, iar pe parcurs dorim sa crestem comisionul in functie de rezultatele aduse.
Comanda medie per cos este de 200-250 lei, cu un numar de comenzi lunar intre 200-250.