Librarie.Net este un nume de referință pe piața cărții online din România. Încă din 2001, librarie.net a satisfăcut milioane de clienți care apreciază la noi prețul mic, serviciile ireproșabile și oferta largă de titluri. În special pe categoria manuale școlare, librarie.net este de departe #1, gama noastră fiind cea mai extinsă de pe piață, librarie.net fiind furnizor nu doar pentru clientul final ci și pentru multe alte librării online și fizice.

Vindem cărți, jucării, papetărie și multe alte produse, gama noastra fiind în continuă expansiune. Vom anunța afiliații periodic de noutățile interesante din site-ul nostru.

Suntem pe 2performant din Februarie 2022 și încercăm să motivăm afiliații oferind comision 10% și perioada cookie 90 de zile.

Acceptam orice tip de promovare, deocamdata nu avem restricții și nu intenționăm prea curând restricții de vreun fel, interesul nostru în acest moment fiind să cunoaștem sistemul și să optimizăm integrarea cu afiliați serioși care sunt interesați de o relație solidă pe termen lung.

În curând: bannere/feed/promoții.