Jucarie.ro este magazinul online al fabricii de jucării D-Toys care oferă cea mai mare colecție de jocuri și jucării proiectate și fabricate în România! Lansată în anul 2001, compania D-Toys își dezvoltă permanent gama de produse, oferind o mare varietate de puzzle-uri pentru copii și adulți, jocuri educaționale si creative, jocuri de societate si de strategie, de logică, de îndemânare și de familie, cărți de joc, dar și jucării din lemn.

Scopul nostru este de a crea jocuri și jucării de înaltă calitate, cu o importantă valoare educațională, la prețuri accesibile. Calitatea produselor D-Toys este recunoscută în peste 20 de țări, aceste produse fiind create de o echipă entuziastă de peste 15 de designeri, ingineri și specialiști în baza următoarelor principii: concepte originale, valoare educațională ridicată, siguranța pentru utilizator, utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, respectarea mediului.

În fiecare an lansăm pe piață multe noutăți care sunt promovate de regulă și prin spoturi TV pe principalele canale de televiziune pentru copii.

Comisionul oferit este de - 10%
Perioada de recurență - 30 de zile

Pentru promovare avem pregatite un set de bannere și urmeaza și un feed de produse dedicat.

Te așteptăm în programul nostru de afiliere să câștigăm impreuna!