Compania noastra, fondata in 2014, isi propune sa aduca pe piata romaneasca un nou stil. Incercam sa surprindem intr-un mod pozitiv publicul larg tot timpul cu noi colectii in trend, si in acelasi timp sa demonstram ca produsele achizitionate sunt de cea mai mare calitate. Zilnic, ne castigam increderea fiecarui client aratand seriozitate.
Pantofii JOVIGO fac parte din gama pantofilor de lux, lucrați manual din materiale premium, având un aspect deosebit, ce emană rafinament. Culoarea deosebită a acestor pantofi a fost obținută prin vopsire și periere manuală.
Montați manual, pe calapod mare, cu multă răbdare și tehnici de lucru deosebite, pantofii JOVIGO sunt lucrați de pantofari cu experiență, a căror mâini conferă artizanatului statut de artă.
Atât interiorul cât și exteriorul pantofilor eleganți JOVIGO sunt din piele premium, iar talpa interioară are pernițe moi, pentru a asigura un confort sporit celui care poartă pantofii.

Produsele noastre sunt de inalta calitate, asadar si comisionul pe care il oferim este cu mult fata de ce ofera majoritatea.

Asadar, va oferim :

- Comision de 20% aplicabil la toate produsele noastre;
- Avem bannere si anunturi actualizate constant.
- Feedul de produse pus la dispozitie este de foarte mare ajutor.
- Saptamanal aprovizionam magazinul cu produse noi, din cele mai noi colectii;
- Media comenzilor este de 780 Lei;
- Livrarea se face direct din stoc. Transportul este prin curier rapid, livrarea se face in max. 24 ore, in orice localitate de pe teritoriul Romaniei; Efectuam Livrari si Uniunea Europeana!
- Transportul este Gratuit la orice comanda. Si oferim clientilor RETUR GRATUIT!
- Oferim posibilitatea clientilor de a face o Comanda Rapida, fara a fi necesara inregistrarea;
- Suntem in plina dezvoltare, si in plina promovare, astfel JOVIGO tinde sa devina un Brand cunoscut;
- Vom raspunde foarte prompt la orice problema sau intrebare.
- Site-ul este unul atractiv, foarte foarte usor de folosit, iar comanda se face cu doar 3 clickuri.
- Clientii nostri sunt foarte multumiti, revenind constant pe site.
- Suntem o echipa tanara, ambitioasa si foarte serioasa. Va veti convinge de acestea prin colaborari eficiente.
- Target: barbati 70% barbati , 30% femei cu varste cumprinse intre 25- 50 ani

Inscrie-te in campania noastra si te vei convinge, nu vei avea nimic de pierdut. Credem intr-o colaborare foarte serioasa, bazata pe incredere si plina de rezultate.

Acceptam toate sursele de trafic in program. Promovarea prin Brand Bidding este interzisa, precum si pentru orice alta derivare a numelui brandului nostru.