IYA comercializează haine pentru perioada sarcinii şi a alăptării, dar şi pentru bebeluşi şi copii, confecţionate din materiale naturale certificate sau biodegradabile, şi realizate cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător.
De la hainele confecţionate manual de către artizani iscusiţi şi în serii mici, la branduri renumite, toate produsele pe care le oferă IYA sunt caracterizate de atenţie la detalii atât când vine vorba despre designul sau compoziţia acestora, cât şi în ceea ce priveşte procesul de fabricaţie. Garanţia “cruelty-free” şi comerţul echitabil sunt şi ele parte din principiile care stau la baza conceptului nostru.
Particularităţi IYA:
- Noutatea adusă de IYA este un sistem inovator de BuyBack – prin care oferim posibilitatea de a răscumpăra fiecare produs pe care îl vindem, la un preţ cuprins între 10% şi 50% din valoarea lui originală.
- Retur simplu şi gratuit timp de 30 de zile
- Posibilitatea înscrierii în comunitatea IYA, ai căror membri beneficiază de discounturi speciale şi surprize cu ocazia zilelor de naştere (ale lor, sau ale copiilor)
- Gift Card-uri cu valoare ce poate fi personalizată
- Livrare produselor se face direct din stoc
- Traget: femei şi bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 20-45 ani

Răspundem cu promptitudine întrebărilor şi solicitărilor dvs. – office@iya.ro