Recently Expired Offers


inBagaj.ro este magazinul de travel cu cea mai variată gamă de bagaje, accesorii pentru bagaje şi gadgeturi pentru călătoria ta. Cu noi vei fi mereu pregătit şi organizat, indiferent de locul în care pleci în vacanţă. Vei găsi inBagaj produse comercializate exclusiv de noi si branduri de renume precum Titan si travelite.

Călătoriile sunt un mod minunat de a înţelege lumea şi a ne cunoşte pe noi. Suntem pasionaţi de călătorii şi de organizarea lor. Astfel a aparut şi acest magazin, în care aducem produsele pe care ni le dorim să le găsim într-un magazin aşa cum am visat: magazinul unde fiecare produs îţi inspiră idea de vacanţă.

Povestea inbagaj.ro începe cu o afacere de familie în turism, o experienţă de 10 ani în care am contribuit la nenumărate vacanţe reuşite. Fiind şi noi călători împătimiţi şi lucrând zilnic cu alţi călători, contribuind la povestea şi la amintirile lor, am identificat nevoia de a găsi un loc în care să găseşti Totul pentru calatoria ta!

În tot acest timp am descoperit că sunt persoane pentru care organizarea vacanţei este dificilă, stresantă, le ocupa mult timp, nu vor să se gândească la asta, vor doar să se relaxeze în vacanţă şi ar prefera să aibă totul la un loc.

Astfel, am gândit o experienţă all-inclusive pentru tine, pentru a-ţi uşura munca. La noi poţi găsi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta: bagaje, accesorii, cadouri pentru pasionaţii de travel, informaţii utile pe blog-ul nostru, sejururi, asigurări de călătorie.

Reţine inbagaj.ro şi s-au terminat o parte din griji.