Gravolo este un magazin online de cadouri personalizate.
Lansat in Februarie 2021 am reusit sa crestem constant, iar astazi avem peste 300 de comenzi lunare venite exclusiv din Google Ads si Organic, cu o rata medie de conversie de 1.8%(in 2021). In cadrul competitiei GPeC editia 2021 am reusit sa casitgam 3 premii, respectiv: "Cel mai bun magazin online de cadouri", "Cel mai bun startup in Ecommerce" si "Cel mai bun email marketing". Printre nominalizati au fost si websiteul mari, cu bugete mult mai generoase de marketing(Ex. Cora, Dr. Max etc.) insa, cu o echipa mica si dornica de rezultate, am reusit sa obtinem un punctaj mult mai bun. Asadar, magazinul nostru online este pregatit sa vanda si constant II aducem imbunatatiri. In momentul de fata sunt listate putin peste 700 de produse si dorim pana la finele anului 2022 sa avem peste 2000 de produse la vanzare. Tot in 2022, impreuna cu cei de la UX Studios, dorim sa imbunatatim si experinta vizitatorilor in site, ar fi interesant sa depasim 2% rata de conversie.
Ce cautam?
Dorim sa ca produsele noatre sa fie vizibile publicului nostru tinta, doamne cu varsta cuprinsa intre 24 si 45 de ani sau tinerele mamici(aprox 75% dintre clienti).
Produsele noastre de top, sunt body-urile personalizate pentru copii. Foarte cautate sunt si agendele personalizate(suntem printre putinii din Romania, care vindem la bucata, acest produs) sau pusculite personalizate.
De ce Gravolo?
Simplu! Folosim aparatura noua si de top pentru personalizarea produselor, astfel calitatea printului este net superioara si rezistenta fata de multi alti competitori din piata. De exemplu, pentru tablouri folosim imprimanta UV de la Roland iar pentru textile avem o imprimanta DTG M2 cu cerneala Kodak. Pe langa acestea folosim prese termice de la Sisser, cutter plotter Roland si inca o imprimanta pentru diverse suprafete, OKI, dar si imprimanda de sublimare pentru cani. Cu ajutor acestora realizam textile personalizate (tricouri, body-uri, masti, plusuri, perne, etc), rame foto (canvas, imprimari direct pe piatra, lemn sau sticla), brelocuri personalizate, brichete personalizate, cani personalizate, puzzle personalizate, pusculite personalizate, insigne personalizate si suntem singurii din Romania care produc cutii destinate sticlelor de vin personalizate folosind culoare(restul competitorilor le graveaza cu laser).
Ce beneficii oferim afiliatilor?
Plecam de la un comision de 16%, iar apoi suntem deschisi sa realizam impreuna cu voi noi produse care se pot plia mai bine cu publicul care va urmareste. Putem stabili la recomandarea voastra, un pret mai mare pentru acel produs, pentru a-ti oferi un procent mai ridicat din valoarea vanzarii. Suntem deschisi la orice propunere de acest gen, atat timp cat ambele parti au de castigat.
Perioada de valabilitate a cookie-urilor este 90 de zile. Asa cum am mentionat mai sus, avem un email marketing foarte bun si incercam sa ne mentinem subscriberii activi, pentru o recurenta cat mai buna.
In functie de performante, oferim periodic diverse premii (produse cadou, vouchere cadou, cazare 2-3 nopti, in Predeal sau Constanta)

Cod reduceri 15% exclusiv afiliati: 2PERFORMANT15