Recently Expired Offers


Bine ați venit la "GoJump.ro", clubului de parașutism din Timișoara
Misiunea noastră este simplă: să dezvoltăm în mod profesional un club de parasutism care să deschidă acest sport publicului larg.

I. Descriere produsului oferit. [ Salt in tandem cu parasuta + video extern]

Saltul in tandem iți permite să experimentezi emoția căderii libere intr-un mediu sigur alături de un profesionist si fara a necesita instruire amplă în prealabil.
Pe întreg parcursul saltului vei avea un cameraman profesionist care va sari cu tine si instructorul tău pentru a te filma pe întreg parcursul saltului.
Primesti pe loc filmarea cu saltul tău pe un stick usb personalizat si un tricou din partea echipei GoJump pentru curajul tau :-)
Detalii despre etapele saltului le găsești pe site-ul nostru: https://gojump.ro/salturi/etapele-saltului
Raspunsuri la intrebarile uzuale, ca sa vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji gasesti aici: https://gojump.ro/salturi/faqs
Salturile se fac pe aerodromul Charlie Bravo din localitatea Siria, judetul Arad.

II. Beneficiile clientilor.
Happy & Alive.
Siguranța dvs. este prioritatea noastră numărul unu și vom tot posibilul pentru a vă asigura un salt distractiv și sigur.
Angajamentul nostru față de siguranță este evident prin personalul nostru bine instruit, echipamentul modern și în atenția acordată fiecărui participant.
Suntem afiliati United States Parachute Association

III. Beneficiile afiliatilor
Pentru fiecare rezervare valida se plateste un comision de 50 RON.
Zona geografica care o deservim este Timis, Arad, Bihor, Hunedoara si Caras si implicit doar rezervarile din aceste zone sunt relevante pentru noi deoarece mai exista aerodromuri pe care se sare la Cluj, Sibiu si Bucuresti iar toata lumea merge unde este mai aproape de el, preturile fiind aproximativ identice.

IV. Conditii Specifice
Fara Google PPC si Facebook Ads pe brand. "GoJump" si derivate.

V. Target
Pe perioada sezonului de parasutism 15.04-10.04 avem propriile noastre campanii de PPC si din datele anului 2018 reies urmatoarele date.
Din total trafic venit de pe Google 60% sunt cu varsta in segmentul 18-24 .
Din total trafic venit de pe Facebook (ads) 70% sunt cu varsta in segmentul 25-35.
Din total conversii 80% au fost de pe Facebook.

V. Alte informatii.
Rezervari se pot face doar online si doar cu cardul bancar.
Link: https://www.gojump.ro/bookings
Rezervarea este importanta pentru ca suntem limitați la aproximativ 10 salturi pe zi si suntem pe aerodrom doar in weekend.
Costul total al unui salt in tandem cu tot cu video extern este de 1.100 RON in cazul in care clientul isi face rezervare. El plateste 100 RON avans cand face rezervarea si cand ajunge pe aerodrom plateste diferenta de 1.000 RON.

Echipa GoJump,
Tel: +40 773 787 553
Mail: office@gojump.ro