Recently Expired Offers


Pizza gustoasa, pizza sanatoasa, pizza livrata prompt exact atunci cand ai nevoie de ea! Noi suntem Fabio Pizza, una dintre cele mai cunoscute pizzerii din Bucuresti cu livrare la domiciliu, si am reusit, din 2005 si pana acum, sa ne diferentiem intr-un domeniu foarte aglomerat prin faptul ca produsele noastre au fost intotdeauna de o calitate foarte buna, la un pret absolut decent!

Produsele Fabio Pizza sunt facute mereu ca si cum ar fi pregatite pentru noi, acasa. De altfel, acest lucru ne-a impus pe o piata extrem de aglomerata. In retetele Pizza Fabio nu folosim niciun fel de aditiv, colorant sau potentiator de gust, iar sosurile si aluaturile noastre sunt produse exclusiv homemade. Chiar si acum, cand este mai putin profitabil, nu am facut rabat de la deviza noastra de a livra clientilor mancare suta la suta sanatoasa

Pe langa o gama larga de sortimente de pizza, producem si livram si deserturi special create si super gustoase, apreciate foarte mult de clientii nostri.

Produsele noastre sunt livrate prompt in tot Bucurestiul. In permanenta avem o gama larga de promotii la produsele noastre, urmarind sa ne fidelizam clientii si sa venim mereu cu oferte adaptate contextului. Reusim sa fim mereu cu un pas in fata trendurilor, datorita unei echipe de marketing care pune in practica idei inedite pentru a ne creste mereu vizibilitatea si awarenessul, astfel incat si tie sa iti fie mai usor.

In concluzie, suntem o firma extrem de serioasa, cu respect pentru lucrul bine facut. Noi, cei de la Fabio Pizza, ne dorim sa colaboram cu cat mai multi afiliati, pentru a beneficia reciproc de avantajele retelei 2Performant. 

Iata si cifrele:

-rata de conversie de 4,5%

-rata de retur sub 0,1%

-valoarea medie comanda 112 lei

Target:

barbati 51%, femei 49%

40% dintre cumparatorii nostri au varsta intre 25-35ani si 22% au varsta intre 35-45 ani

familiile cu copii, studentii si persoanele active reprezinta segmentele care comanda cel mai mult

Ce e important sa stii:

-iti oferim 10% comision din comenzile pe care ni le trimiti in site (din respect pentru munca ta, facem tot posibilul sa nu se afiseze contactul nostru traficului pe care ni-l trimiti)

-iti platim comisionul foarte, dar foarte repede!

-acceptam orice forma de promovare cu mici exceptii: pt google ads si facebook ads ne consultam in prealabil, deoarece exista niste restrictii, de asemenea nu acceptam brand bidding

-avem promotii permanente

-oferim consultanta, raspundem in 24 de ore la orice mesaj primim pe platforma sau pe mail pe marketing@fabiopizza.ro

Spor la conversii!

fabiopizza team