Recently Expired Offers


Imporator exclusiv si distribuitor oficial în Romania a câtorva branduri de produse de cosmetice profesionale pentru par.


  • Abril et Nature din Spania - produse profesionale vegane pe baza de celule stem pentru par.

  • Elea Professional - produse create cu utilizarea rețetelor tradiționale și tehnologiile moderne din laboratoare europene.

  • Lothmann Paris - produse pentru saloane si ingrijire pentru decolorat si suvitat

  • Trinity Haircare Elvetia - produse profesionale de calitate superioara, ce corespund celor mai înalte standarde si asteptări.

Estel.ro ofera un asortiment complet de produse îngrijire păr ce include colecții exclusive de cosmetice cu efect de la prima utilizare: de la produse îngrijire (sampoane, balsamuri, masti, uleiuri) și coafare (fixative, spume, geluri etc) până la maști nuantatoare și produse tratamente pentru toate nevoile părului. Rezultat - păr frumos și sănătos.

ESTEL.ro - ai grija de părul tău!

Valoarea medie a cosului de cumparaturi este de 165 RON. Rata de retur este in jur de 3%.

Pentru comenzile plasate de clientii B2C se ofera comision de 10% din valoarea neta a comenzii.

Pentru comenzile plasate de clientii B2B (saloane si hairstilisti) comisionul va fi de 5% pentru toate produsele din categoriile adresate saloanelor si hairstilistilor


  1. Electrice si echipamente salon

  2. Vopsea profesionala pentru par -saloane

  3. Pentru salon

Pentru comenzile plasate de clientii B2B (saloane si hairstilisti) comisionul va fi de 10% pentru toate produsele din restul categoriilor de pe site (cu exceptia celor 3 adresate exclusiv saloanelor si hairstilistilor).