Recently Expired Offers


In perioada 25 August – 25 Septembrie 2023 vom desfasura un concurs dedicat tuturor afiliatilor escapade.ro. Premiile concursului constau in comisioane preferentiale, in functie de vanzarile realizate de afiliati in perioada mentionata, dupa cum urmeaza:

Intre 5 – 10 vanzari valide – comision preferential 10% (versus 7% cat avem acum setat)

Intre 11 – 15 vanzari valide – comision preferential 12% (versus 7% cat avem acum setat)

Peste 16 vanzari valide – comision preferential 15% (versus 7% cat avem acum setat)

Comisionul preferential se va acorda pentru luna noiembrie, tuturor afiliatilor care ating pragurile mentionate anterior, noiembrie fiind cea mai buna luna de vanzari pentru noi.

La concurs vor participa toti afiliatii inscrisi in programul nostru, dar si cei care se vor inscrie pe perioada de desfasurare a concursului.

vanzari valide * - vanzari finalizate cu succes, nerefuzate/neanulate de clienti.

Daca ai nevoie de orice informatie suplimentara, nu ezita sa ne contactezi. 

Bine ai venit in programul de afiliere Escapade World!

Iti punem la dispozitie o gama larga de produse: solutii eficiente pentru curatenie, cosmetice si dermato cosmetice cu ingrediente naturale, textile din materiale placute pe piele, accesorii versatile si noutati lunare! 

Avem in portofoliul nostru branduri de top in Europa pentru care am obtinut exclusivitate in Romania: Stanhome, Family Expert si Kiotis!

Produsele de curatenie Stanhome au formule concentrate, sunt fabricate in Europa, contin peste 80% ingrediente naturale, sunt testate dermatologic, au ambalaje reciclabile si certificari ECOLABEL si AIRLABEL. 

Dermato cosmeticele Family Expert sunt testate sub control medical fiind special concepute pentru a avea grija de igiena, sanatatea si ingrijirea pielii sensibile. Majoritatea produselor pot fi folosite si de catre copiii cu varsta de peste 3 ani. 

Brandul Kiotis reprezinta o noua perspectiva a frumusetii. Cu ajutorul uleiurilor esentiale, Kiotis deschide poarta catre o lume a starii de bine, in care frumusetea se naste pe un fundal de calm si seninatate.

Publicul nostru tinta – femei cu varsta cuprinsa intre 30 si 55 de ani cu venituri medii. 

Valoarea cosului mediu este de 180 lei.

Programul nostru de afiliere iti ofera:

• 7% comision pentru fiecare vanzare validata

• Perioada de recurenta de 30 de zile

• Promotii atractive

• Cadouri la comenzi

• Transport gratuit peste 125 de lei

• Livrarea se face in termen de 24-48h, din stoc propriu

Datorita modelului nostru de business, reprezentantii de vanzari Escapade isi pot creea un microsite pe domeniul principal escapade.ro. La momentul activarii acestui program de afiliere avem 20 de astfel de microsite-uri active lunar. Toate comenzile plasate pe escapade.ro, deci si pe aceste microsite-uri vor face obiectul comisionarii. Comenzile plasate online reprezinta peste 98,5% din comenzile plasate.

 

Daca ai intrebari de la clienti, te rugam sa ne adresezi intrebarile la marketing@escapade.world si noi iti vom raspunde foarte rapid in asa fel incat clientii sa primeasca raspunsurile potrivite si pe tine sa te ajute sa obtii comisioanele bine meritate.

 

Te asteptam alaturi de noi!

Echipa Escapade World