Edelweiss (din limba germana): Floare de colt, fiind simbolul muntelui atat in tarile alpine cat si in Romania. In Bucovina floarea de colt este foarte raspandita in masivul Rarau, acesta fiind la randul sau un simbol local.
In iarna anului 2010, magazinul Edelweiss se deschide la Campulung Moldovenesc din pasiune pentru sport si natura. Pentru noi, valoarea este o combinatie de dorinta, brand, pret si nu in ultimul rand, calitate. Suntem un magazin care nu vinde produse de la un singur producator, suntem diferiti si dorim sa oferim branduri din intreaga lume, precum: Marmot, Picture, Petzl, Ortovox, Climbing Technology, Singing Rock, On Shoes, La Sportiva, Salomon, Salewa, Pinguin, Thule, Victorinox, Nikwax etc.
Incercam ca produsele sa fie cat mai diversificate, pentru a acoperi o gama cat mai larga de sporturi si activitati outdoor, cu preturi pentru toate buzunarele.
In primavara anului 2012 am decis sa ne creem propriul nostru magazin online. Astfel, am marit gama de produse si stocurile pentru a satisface cererea clientilor nostri.
La Edelweiss pasiunea noastra pentru natura si sport ramane clara, incercand sa atragem tanara generatie spre adevarata aventura in aer liber.
Misiunea noastra este de a multumi clientii, prin a le oferi consilierea de care au nevoie in alegerea echipamentului potrivit (alergare, drumetie, escalada, schi, snowboard, parapantism etc.), livrarea sa fie cat mai rapida, returnarea produsului cat mai simpla, garantand branduri de calitate.