Hai sa castiga bani impreuna prin promovarea produselor noastre de pe Distinctiv.ro!

Suntem un magazin on-line care se adreseaza floristilor, organizatorilor de evenimente, restaurantelor, magazinelor de bricolaj, magazinelor de cadouri si celor care desfasoara activitati handmade. Produsele noastre sunt impartite pe mai multe categorii precum articole specifice florariilor, decoratiuni sezoniere pentru Craciun, Valentine's Day, 1-8 Martie, Paste, articole specifice fiecarui anotimp. Preturile practicate sunt pentru regim en-gross acesta viind un avantaj pentru clientul final.

Showroom si ridicarea de la sediu:
Un alt avantaj al magazinului online www.distinctiv.ro este ca se pot ridica produsele din sediul nostru din Galati, fara costuri suplimentare, chiar in aceeasi zi. Clientii nostri sunt incurajati sa plaseze comanda online, ca produsele sa fie rezervate si pregatite pentru ridicare, rapid, fara batai de cap. De aceea, promovarea pe care o realizezi, chiar daca clientul vrea sa vina la sediu sa ridice produsele, se va traduce intr-un comision.

De ce sa ne promovezi pe noi?
• 6% comision din valoarea comenzii (fara transport inclus)
• validarea comisioanelor se realizeaza in maxim 30 de zile
• rata foarte mica de retururi, sub 1% din comenzile plasate pe site, deci in majoritatea cazurilor o comanda plasata se va finaliza cu comision incasat

Nu sunt permise:
• Duplicarea continutului sau copierea textelor de pe site-ul www.distinctiv.ro pentru promovarea produselor.
• Trimiterea de newslettere, SMS-uri sau comunicate in numele Distinctiv.ro
• Incasarea comisionului castigat de pe urma comenzilor personale plasate pe www.distinctiv.ro

Promisiunea noastra este de a comunica constant cu voi, astfel incat veti fi in permanenta la curent cu promotiile noastre, veti afla de noile produse inca inainte de a fi publice pe site si veti sti intotdeauna care sunt cele mai bine vandute produse. Va consideram adevarati parteneri in magazinul nostru.

Cu prietenie,
Echipa Distinctiv.