Recently Expired Offers


Danina Line este unul dintre cei mai importanti producatori de haine pentru copii. Pune dragoste în fiecare hăinuţă, iar fiecare hăinuţă e creată să-i ofere fiecarui copil siguranţă şi confort.

Ne selectăm cu grijă materialele din care ies body-uri, sapolete, pantalonaşi, tricouri, rochiţe şi câte şi mai câte, pentru a alege doar bumbacul fin, cel care devine aproape una cu pielea, măngâind-o precum însăşi mâna ta, dar lăsând-o totuşi să respire în voie.

Apoi croim, în zeci de feluri, în zeci de modele ca tu să ai motiv bun de stat pe gânduri în faţa rafturilor noastre. Şi spunem poveşti cu fiecare model pe care-l imprimăm, poveşti de amuzat copiii, poveşti trainice, nemuritoare, menite să rămână acolo indiferent de câtă apă trece peste ele.

Şi tot cu grijă coasem piesă cu piesă, iar din răbdarea noastră ies hăinuţe care rezistă îndelung bucuriilor copilăriei.

Şi facem toate astea în România. Cu drag, pentru toate mămicile.

Avantajele de a deveni partenerul nostru:

- Suntem producator de haine.
- Comisionul oferit afiliatilor 2Performant: 10%
- Perioada de vita cookie: 30 zile
- Livrare rapida din stoc propriu
- Transport gratuit pentru comenzile peste 200 RON
- Conversie sporita datorita super-ofertelor permanente catre clientii finali
- Feeduri, bannere etc.


Acceptăm majoritatea formelor de promovare în măsura în care nu induc în eroare sau înșeală clientul în privința produselor Danina Line, exceptând proiectele de tip cash back.

Va asteptam sa ne deveniti parteneri!

Multumim!