Crypto.com


Crypto.com logo
Value for Money

Card cu 8% CashBack si 25$ Bonus

Crypto.com – Card cu CashBack in moneda virtuala CRO

Plateste oriunde, inclusiv in magazinele fizice din Romania, cu acest card gratuit si primesti intre 1% si 8% CashBack in moneda virtuala CRO. CashBack de 1% primesti cu cardul gratuit, pentru celelalte carduri cu CashBack intre 2% si 8% trebuie sa faci un depozit timp de 6 luni o anumita suma pe card, suma pe care o poti retrage apoi. Pe masura ce creste valoarea CashBack-ului acordat, cresc si beneficiile pe care le primesti. De exemplu, abonament gratuit la Spotify, Netflix, Prime, reduceri la rezervarile pe Expedia sau AirBNB si acces gratuit in Lounge-urile din aeroporturile din lumea intreaga.

CRO, aflata in topul tuturor cryptomonedelor, o poti transforma instant inapoi in EUR, fara costuri, direct in aplicatie.

Acest depozit in EUR are o dobanda de pana la 12% pe an! Mai mult, exista posibilitatea sa faci si un depozit doar pe 3 luni cu o dobanda de 6%.

Incarcarea cardului se face prin transfer bancar in EUR (preferabil prin Revolut pentru rapiditate – cateva minute).

Bonusuri:

  1. Primesti 25 USD daca iti faci un card Crypto cu cel putin 2% CashBack. Apasa butonul “Activeaza oferta”!
  2. Transfera lunar CRO in valoare de 50 EUR unui prieten folosind functia Pay din aplicatie si primesti lunar 5 EUR in CRO! El iti transfera banii inapoi si primeste si el 5 EUR in CRO!