Ceasurile și bijuteriile Christina Jerwelry & Watches este un brand de origine daneză, ce se bucură de notorietate și recunoaștere pe piață, fiind vândute în România sub brandul național Christina Diamonds, încă din 2014.

Recunoscute prin calitatea specifică designului danez, bijuteriile Christina sunt personalizabile, fiind întotdeauna lucrate manual din Arg 925 și pietre prețioase.

Ceasurile au mecanism Swiss Made și au încrustat cel puțin un diamant, preturile începând de la 550 lei pentru ceasurile de damă, iar cele pentru bărbați de la 900 lei.
Cercei, inele, pandante, brățări personalizabile, de argint sau de piele, așteaptă să prindă viață cu fiecare femeie.

Ce este special la brandul nostru, pe lângă calitatea deosebită a lucrăturii, a pietrelor prețioase & semiprețioase sau a materialelor folosite, este faptul că vin sub un concept de personalizare, astfel că unui ceas standard, îi poți talismane, cadrane diferite, elemente pe șina cadranului sau brățări, și ajungi să ai un ceas bijuterie, de valoare, și mai ales, unic. Același sistem de personalizare, se aplică și brățărilor de piele sau celor de argint, unde fiecare femeie este propriul designer, putând să adauge talismane, după preferințe și buget.

Chiar dacă vindem, în principal, inele sau cercei, brățările cu talismane sau doar talismanele(ce pot fi adăugate brățărilor Pandora) sunt cele mai vândute, ceasurile reprezentând doar 35% dintre vânzările din online.
Cu o valoare medie de 500 lei pe coșul de cumpărături, cei mai mulți clienți se întorc în magazinul nostru pentru mai multe achiziții în prima lună după prima achiziție (ca urmare a calitații și client service-ului atent la detalii), astfel, că programul nostru vă oferă un lead time de 90 de zile, din care puteți beneficia de achiziții recurente.

Vă oferim pentru 5 tranzacții finalizate un voucher pentru achizițiile pe site de 200 lei.
Bonusarea poate crește cu 1% pentru valori mai mari de 10000 lei/lună. Sună mult? Nu, cu noi nu este, pentru că o brățară sau un ceas personalizate, pot ajunge rapid la sume valoroase (chiar și 15000 lei/ceas personalizat).

Ne puteti urmări și paginile de Facebook sau Instagram @christinadiamonds pentru inspirație, dar ales, pentru a descoperi de ce brandul nostru este UNIC și SPECIAL! #uniqueasyourself

Vă stăm la dispoziție pentru întrebări sau orice detalii aveți nevoie.

Vă mulțumesc că ați citit aceste rânduri și sper să ne cunoaștem prin mesaje directe, dar mai ales, printr-o relație fructuoasă de lungă durată. Noi acceptăm automat pe oricine dorește să adere în Universul noastru!

Multu succes pe toate planurile vieții și spor la conversii.

Cu prietenie,
Narcisa Christiansen.