Recently Expired Offers


Totul a inceput din dorinta noastra de a oferi o experienta placuta si un design modern casei tale.

Cassatex s-a infiintat in anul 2021 in Romania si inseamna o echipa tanara si dinamica.
*Principalul segment de activitate il reprezinta vanzarile de mobilier si de articole Home and Garden. Colaboram cu producatori din Europa (Italia, Germania, Bulgaria, Romania si Franta) si cu designeri de interior din Romania. Stilurile predominante ale catalogului nostru de produse sunt: Modern, Minimalist, Contemporan, Industrial, Retro, Boho chic.
*Publicul nostru tinta este alcatuit din femei in procent de 70% si barbati in procent de 30%, cu varste cuprinse intre 28 si 54 de ani. Din totatul de 100%, persoanele fizice acopera un procent de 85%, iar restul de 15% il reprezinta persoanele juridice. In momentul de fata, media unui cos de cumparaturi la noi este de 250 lei, iar topul vanzarilor este definit de produsele din categoriile Mobila si Dormitor.
*Ne deosebim de concurenta prin preturile competitive, unicitatea si calitatea produselor noastre pe piata din Romania.
* Pentru a face shoppingul online mult mai comod si mai accesibil pentru toata lumea, de curand am implementat si PLATA IN RATE FARA DOBANDA pentru cosurile de cumparaturi de peste 100 LEI si putem oferi clientilor nostri asistenta
*in plasarea comenzilor si suport dedicat prin call center-ul nostru.
*In prezent avem produse care se incadreaza in urmatoarele categorii: Mobila, Covoare, Lumini, Decor, Dormitor, Bucatarie, Baie si Organizare, Organizare casa, Gradina, Copii, Electrocasnice, Electronice, Curatenie & Intretinere, Ingrijire personala, Birotica si Papetarie, Articole vestimentare, Produse alimentare, Petshop, Produse auto, Amenajari interioare si HoReCa.

Oferim urmatoarele beneficii afiliatilor nostri:

- Comisionul care se aplica la toate produsele noastre este de 8%.
- Perioada de valabilitate a cookie-urilor este de 60 zile.
- Oferim extra-bonusuri pentru perfomanta si organizam frecvent challenge-uri pentru afiliatii nostri.

Inspira-te din modelele alese de noi!