Recently Expired Offers


Dragi parteneri afiliați,

Suntem încântați să vă invităm în programul nostru CasaVie și să vă bucurați de o colaborare eficientă cu noi. La fel cum inspirăm și transformăm spațiile cu produsele noastre de înaltă calitate, suntem aici pentru a vă inspira să vă dezvoltați și să vă creșteți veniturile.

În cadrul programului CasaVie, veți avea acces la o gamă variată de produse destinate băii și bucătăriei, incluzând baterii elegante, lavoare rafinate, căzi spațioase, sisteme de duș moderne, mobilier de baie și multe altele.

Ce vă oferim în cadrul acestui program?  • Comisioane competitive: Oferim comision de 10% pentru toate produsele din colecția CasaVie și comision de 5% pentru produsele din celelalte colecții.


  • Produse cu design unic și modern: Produsele CasaVie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au fost supuse unor teste riguroase pentru a ne asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de rezistență și durabilitate. 


  • Suport de marketing: Oferim resurse și materiale de marketing, precum bannere, campanii speciale și alte sfaturi pentru a vă ajuta să promovați mai eficient produsele. Contactati-ne pentru mai multe detalii la adresa de email marketing@casavie.ro sau prin intermediul platformei. 

Cu noi, veți face parte dintr-o comunitate de afiliați dedicați care împărtășesc pasiunea pentru produse de calitate și servicii excelente. Aveți posibilitatea de a aduce valoare clienților și de a câștiga în același timp.

Iată câteva dintre opțiunile de promovare pe care le puteți explora:

Promovare prin intermediul blogurilor: Puteți crea articole informative și atractive care să prezinte produsele CasaVie și să ofere recomandări utile.

Utilizarea site-urilor de tip cashback: Colaborarea cu platforme de tip cashback vă permite să oferiți recompense sau cashback clienților care achiziționează produsele noastre.

Promovare pe rețelele de socializare: Folosiți platforme precum Facebook, Twitter, Instagram și Google+ pentru a vă conecta cu potențialii clienți și a le prezenta produsele noastre.

Campanii de e-mail marketing: Dacă doriți să efectuați campanii de e-mail marketing, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a discuta detaliile și a obține aprobarea necesară.

Alte metode de promovare: Suntem deschiși și pentru alte idei creative de promovare. Dacă aveți sugestii sau cerințe speciale, vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai în detaliu.

Vă reamintim că nu permitem campanii de tip AdWords, în special cele de tip Search, Facebook Ads, Price Comparison sites, TikTok Ads, Instagram Ads, Linkedin Ads, Bing Ads, conform politicilor noastre.

Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate din parteneriatul cu CasaVie.