World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy punand in centrul activitatii bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

In Romania 1 din 2 Copii romani se afla in risc de saracie si / sau excluziune sociala, este cel mai ridicat nivel din UE 27.
De asemena statisticile ingrijoratoare continua: 1 din 4 copii au renuntat la scoala din cauza saraciei si a rezultatelor proaste la invatatura.
1 din 4 copii merg o ora sau mai mult intre casa si scoala.

Scopul campaniei este de Redirectionare 2% din impozit pentru a ajuta un copil sa isi construiasca viitorul.

In cadrul programelor desfasurate de World Vision Romania in Romania, demareaza punctual timp de cateva saptamani, campania de 2%, de redirectionare din impozitul pe venit catre copiii saraci din Romania, in special din comunitatea judetului Dolj.

Prin natura organizatiei, toate veniturile se directioneaza catre combaterea saraciei din Romania.

Oferim un certificat, a unei diplome onorifice pentru sustinerea acestui proiect pentru fiecare partener afiliat.

De asemenea, organizatia are mai multe programme, proiecte in desfasurare cum este si cel Donator de Viitor, care ii are ca si endorseri pe Oana Cuzino, Marcel Iures, Andreea Raducan. Va putem invita la toate evenimentele WorldVision sau va putem publica numele in articole de presa, sau pe blogul organizatiei.

Puteti participa, daca doriti, la vizite catre familiile defavorizate. Acesti copii trimit donatorilor obiecte facute de ei, scrisori de multumire.