Recently Expired Offers


Situația cu Buy4Baby e așa: suntem în creștere rapidă, suntem onești, încercăm mereu să învățăm de la partenerii cu care lucrăm și avem o bază solidă de clienți mulțumiți. Și o bază serioasă de clienți potențiali la care n-am reușit să ajungem noi dar sperăm să ajungeți voi!

Buy4Baby este o afacere de familie, apărută ca răspuns la nevoile concrete ale unei familii cu copii mici. Suntem un magazin nișat: oferim aproape exclusiv produse legate de siguranța și protecția copiilor mici. Astfel ne diferențiem de alte magazine din categoria Babies&Kids care au în oferta complementară doar unele produse de siguranță (mereu cam aceleași). Noi ne străduim să găsim produse diferite, care să răspundă unor nevoi încă neacoperite pe piață – dimensiuni deosebite, varietate de culori, design inovativ etc. Dacă veți alege să lucrați cu noi veți avea ocazia să promovați produse unice pe piață.

Clienții noștri sunt, de obicei, părinți cu copii mici, preocupați serios de siguranța și protecția acestora, din grupa de vârstă 25-45 ani. De obicei sunt oameni cu educație medie sau superioară și venituri peste medie, preponderent din marile centre urbane (București – cam 50%, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Timișoara). Atât tații cât și mamele sunt implicați în achiziția produselor de siguranță pentru copii, în proporții apropiate.

Ce oferim clienților? Încercăm să răspundem nevoii de a asigura protecția celor mici cu:
- bariere de protecție pentru pat (avem produse cu caracteristici deosebite)
- alte apărătoare de pat
- protecții pentru mobilier - benzi de protecție, colțare, siguranțe etc.
- porți de protecție
- diverse kituri cu multiple elemente de protecție
- căști antifonice pentru copii
- diverse alte produse pentru cei mici

Ca să vedeți cum stăm cu clienții vă invităm să verificați recenziile de pe site-ul nostru, pagina de Facebook, Trusted sau Compari.
https://www.compari.ro/stores/buy4baby-s160122/#pareri-or10of0fr-1fm-1
https://feedback.trusted.ro/pareri-magazin/buy4baby.ro.html#ft-lastfeed
https://www.facebook.com/Buy4BabyRomania

Activăm pe o nișă pe care o înțelegem și pe care o alimentăm cu produse diferite față de alți concurenți. Avem varietăți de dimensiune, culoare sau funcționalitate care nu pot fi găsite ușor și mai ales în același magazin. Expediem produsele comandate foarte rapid, deoarece lucrăm cu produse din stoc propriu. Transportul comenzilor este gratuit pentru comenzile cu valoare de peste 300 lei.

Produsele noastre cele mai bine vândute au prețuri de 250-300 lei și se pretează foarte bine la vânzarea în pachete de 2-3 bucăți. De aceea, pentru bariere și protecții de pat comenzile ajung frecvent la 8-900 lei. Comanda medie este de aproximativ 300 lei (334 lei, la nivelul lunii februarie 2021).

În afară de opiniile clienților noștri ne lăudăm și cu premiul I la categoria Bebeluși, Copii, Jucării și Puericultură a competiției GPeC 2020 și încă suferim că am ratat la mustață să luăm și Voice of the Customer Award (o sutime de punct ne-a dus pe locul 2 dar ne-a ambiționat pentru anul viitor).

CE VEȚI GĂSI ÎN COLABORAREA CU NOI:
- Un partener, dacă asta căutați.
- Un telefon și un email la care se răspunde mereu.
- Oferim un comision de 8% pentru toate produsele, cu o perioadă de recurență de 60 zile și aprobare rapidă.
- Acceptam promovarea prin Facebook, Google AdWords si e-mail marketing.
- Oferim feed de produse.
- O selecție de bannere atractive și disponibilitatea de a realiza unele noi, dacă este necesar.