Bijuteria Stil este un vis creat din pasiune. Cu o experienta de 25 de ani putem spune ca in jurul acestui concept am creat o adevarata familie, ceea ce a facut ca Bijuteria Stil sa se extinda la nivel national. Avem magazine in Bucuresit, Brasov, Ramnicu Valcea, Constanta, Ploiesti si Targu Jiu.

La inceput produceam doar bijuterii din aur. Astazi, am reusit sa cream inele si verighete cu diamante in propriul atelier la preturi accesibile.

Ne place sa credem ca fiecare din bijuteriile noastre sunt imbogatite cu un strop de infinit.

De ce sa promovezi Bijuteria Stil?

Bijuteria Stil este un brand cunoscut la nivel national, lunar mii de vizitatori ne acceseaza site-ul, iar prin serviciile si produsele noastre reusim sa aducem calitate fiecarui client.

Bijuteria Stil ofera certificate de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazin, aceasta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de o calitate superioara.

Pe baza acestui certificat de garantie, beneficiati de o perioada de garantie de 24 luni de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.

Acceptam plata prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de carduri de rate aferente bancilor:

- Credit Europe Bank (1 - 6 RATE)

- Banca Transilvania (1 - 6 RATE)

- Garanti Bank (1 - 6 RATE)

- Alpha Bank (1 - 6 RATE)

- BRD Finance (2 - 6 RATE)

Oferim transportul GRATUIT, livrare in 48h si ambalare CADOU.

Comisionul oferit pentru afiliati este foarte consistent si este impartit astfel:

8% pentru categoriile:
https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/diamante-certificate-gia-igi
https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/bratari-diamante
https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/cercei-diamante
https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/coliere-diamant
https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/pandantive-diamante/pandantiv-cu-diamante-si-perla

Exceptie din aceste categorii fac produsele: https://www.bijuteriastil.ro/inele-de-logodna/cutie-bijuterii-cu-inregistrare-video; https://www.bijuteriastil.ro/colectii/fall-in-love/colier-aur-cu-diamante-11; https://www.bijuteriastil.ro/colectii/fall-in-love/colier-aur-cu-diamante-9; https://www.bijuteriastil.ro/colectii/fall-in-love/colier-aur-cu-diamante-8

IMPORTANT! Pentru a nu intampina neplaceri va rugam, ca atunci cand decideti sa promovati anumite produse, sa urmariti la nivel de URL categoria din care aceste produse fac parte. Este foarte important ca URL-ul sa inceapa prin categoria "Bijuterii diamante": https://www.bijuteriastil.ro/bijuterii-diamante/exemplu-produs

Comanda medie este de aproximativ 750 lei.