BestDealz este lider pe piata de reduceri colective din Romania, incepand cu anul 2010 oferind clientilor o sursa constanta de discounturi de pana la 95% la o varietate de parteneri, clinici medicale, saloane de infrumusetare, restaurante, centre Spa, hoteluri si vacante, spectacole, cinema, teatru si multe alte tipuri de afaceri.

De la infiintare si pana acum, BestDealz a vandut mai mult de 300.000 de vouchere unui numar de peste 200.000 de clienti, 80% localizati in Bucuresti. Cu un portofoliu de parteneri in continua crestere ce se apropie de 2000, si un catalog zilnic de peste 1000 de oferte, bine structurate pe domeniile principale de activitate, ofertele listate inregistreaza un procent mediu de reducere de 68%, ceea le face foarte atractive si usor de convertit in tranzactii, atata timp cat traficul este bine targetat.

Se ofera feed-uri personalizate pentru categoriile principale de reduceri prezente in site:
- vacante
- saloane infrumusetare
- produse
- medical
- restaurante
- timp liber
- cultura si arta

Restricții:
- BestDealz nu permite promovarea serviciilor / produselor listate pe site prin Google Adwords fara acordul explicit acordat per afiliat la cerere.
- nu sunt acceptate la afiliere website-urile fara continut, create doar ca un director de linkuri pentru a genera trafic catre afiliati
- pentru organizarea de concursuri social media care folosesc numele BestDealz va rugam sa ne contactați anterior
Nerespectarea restrictiilor mai sus enuntate pot duce la excluderea din campanie și anularea comisioanelor obtinute prin mijloace nepermise.

Categoriile vacante si produse pot face usor conversii pe trafic localizat oriunde in Romania, in timp ce restul categoriilor sunt concentrate pe oferte in Bucuresti in principal si in plan secundar Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara.

Spor la conversii!