PROGRAMUL DE AFILIERE azal.ro SE VA ÎNCHIDE ÎNCEPÂND CU DATA DE 20 APRILIE sau la epuizarea fondurilor.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru implicarea voastră în campania azal.ro. Vă vom anunța în momentul în care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, vă rugăm să nu le mai folosiți începând cu data 20 APRILIE sau la epuizarea fondurilor.

Inspirată de cultura urbană, Magazinul Azal te invită să descoperi o colecție autentică de bijuterii unisex. Explorează colierele, lanțurile cubaneze și pandantivele împodobite cu pietre, toate create pentru a-ți construi propriul stil distinct, reflectând autenticitatea și energia urbană.

În urma succesului înregistrat în 2023 în domeniul bijuteriilor pentru tineret, anticipăm că acest trend va continua să câștige amploare în 2024. Popularitatea crescândă a acestui gen de bijuterii, susținută de influența vedetelor precum Dorian Popa, trapperi și rapperi, indică o creștere constantă în cerere. Astfel, oferim oportunități captivante pentru toți cei pasionați de stilul urban și modern.


  • colecție impresionantă de 100 de produse, acoperim diversitatea preferințelor și stilurilor din domeniul bijuteriilor pentru tineret

  • Prețuri Sub Competiție cu 10-20%

  • Fiecare comandă este livrată însoțită de o pungă cadou elegantă și o brățară din silicon, adăugând o notă personalizată și surprinzătoare fiecărei achiziții și consolidând legătura noastră cu clienții noștri.

  • Magazinul nostru se adresează adolescenților și tinerilor adulți cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, pasionați de moda urbană și muzica Hip Hop, Trap, Manele, etc., oferind produse în trend.

  • Oferim un comision atractiv de 15% pentru fiecare vânzare generată prin intermediul afiliaților noștri.

  • Rata de retur este de 10-15%

  • Coșul mediu de cumpărături se situează la generoasa sumă de 150 de lei.

  • Rata de conversie in functie de varsta si gen este urmatoarea - 18-24 ani (60% Barbati- 40% Femei) si 24+ este (Femei 60% - Barbati 40%)