Recently Expired Offers


* Cu un brand awareness de 93% (peste 9 din 10 femei au auzit de Avon), ne bucurăm să livrăm frumusețe în casele românilor de peste 24 de ani!

* Cu o experiență de peste 135 ani în întreaga lume, reușim să menținem un raport echilibrat între calitate, inovațiile de ultim moment și prețul accesibil al produselor Avon.

* Portofoliul variat cuprinde peste 7.000 produse, din categoriile:
o Parfumerie
o Machiaj
o Îngrijirea pielii
o Îngrijirea corpului
o Îngrijirea părului
o Fashion & home
o Campanii sociale

* Produsele cosmetice sunt fabricate în Polonia, Germania, Franța și Italia, având propriul centru de cercetare-dezvoltare în Suffern, New York, cu oameni de știință dedicați, înaltă tehnologie și numeroase premii obținute pentru inovațiile noastre, cel mai recent fiind EDISON Award pentru produsul revoluționar Anew Protinol.

Alătură-te campaniei noastre de afiliere și ai parte de un comision de până la 12% din vânzarea produselor AVON, plus un bonus de 100 lei la atingerea pragului de 2.000 lei vânzări cumulate.

Beneficii:
o 12% comision net pentru produsele cosmetice
o 10% comision net pentru produsele din categoria fashion&home
o Bonus de 100 lei pentru atingerea pragului de 2.000 lei vânzări cumulate pe parcursul lunii de campanie.

Perioada de recurență este de 1 lună.

Valoarea medie a comenzilor este de 110 lei.

Livrarea este gratuită pentru comenzile ce depășesc suma de 150 lei în luna noiembrie.

Livrările se fac prin curier rapid (livrare la adresa și Easybox). Taxa de livrare este 7 lei pentru Easybox și 15 lei pentru livrare la adresa. Timpii de livrare sunt 24h-72h, în funcție de ora când s-a plasat comanda și destinația de livrare. Comenzile plasate pănă în ora 12 se livrează a 2-a zi.