Magazin online de produse HiFi si Hiend Audio-Video AVMall.ro te asteapta cu un comision de 2,5%.

Sa facem cunostinta!

AVmall a aparut din nevoia de a impartasi cu voi pasiunea noastra. Dorim sa impartasim experienta noastra oferind cele mai pertinente sfaturi de achizitie in domeniul Hi-Fi si High-End.

AV Sound Company prin magazinul online AVmall a devenit, in mai putin de trei ani de la infiintare, cea mai importanta interfata dintre clienti si produsele celor mai importante marci Hi-Fi si High-End din lume. Cu o echipa dinamica, formata din specialisti, AVmall a atins stadiul de expert in materie de sisteme audio, cabluri si conectica, mobilier si tratamente acustice din industria audio-video.
Astfel astazi ne aflam in pozitia de a oferi tuturor iubitorilor de tehnologie cele mai bune echipamente si componente audio video la preturi accesibile, fara a sacrifica calitatea sau serviciile de vanzare.

Abordarea profesionista, grija pentru client, consultanta la cele mai inalte stanrdate, oferta foarte variata, portofoliu impresionant de marci de prestigiu si politica de preturi sunt atuurile incontestabile ale AVmall, toate acestea contribuind la ascensiunea, intr-un timp extrem de scurt, catre topul companiilor din domeniu in Romania.

AVmall este in acest moment un agregator popular de produse, oferte si servicii din domeniul Hi-Fi si High-End, iar magazinul online www.avmall.ro este, vitrina cu cele mai multe repere din industrie, oferind produse si servicii cu cel mai bun raport pret-calitate. Intelegand nevoile fiecarui utilizator, ne straduim sa oferim satisfactie tuturor clientilor.

Comisionul de 2,5% este oferit pentru toate comenzile finalizate. perioada de recurenta este de 1 luna.

Pentru promovare am pus la dispozitie un set de bannere si un feed de produse.

Va asteptam in programul nostru de afiliere sa castigam impreuna!