Recently Expired Offers


PROGRAMUL DE AFILIERE AUTODROP.RO SE VA ÎNCHIDE ÎNCEPÂND CU DATA DE 02.05.2024.

Vă mulțumim pentru colaborare și pentru implicarea voastră în campania autodrop.ro. Vă vom anunța în momentul în care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, vă rugăm să nu le mai folosiți începând cu data 02.05.2024.

__________________________________________________________________________________

Bine ai venit în universul Autodrop.ro - partenerul de incredere pentru pasionații de automobile și tehnologie!

 

Începe de azi colaborarea cu noi și vei putea câștiga 10% din vânzările noastre, cu o perioadă de urmărire a cookie-urilor de 60 de zile - totul pentru ca munca ta sa fie cu adevarat răsplătită!

La Autodrop.ro, nu ne considerăm un simplu magazin online - suntem un adevărat centru de inovație și calitate. Cu o experiență de peste cinci ani, am devenit un reper în domeniul sistemelor de navigatie/sunet, camere si alte accesorii multimedia. Ce ne face cu adevărat unici?

Avem mii de produse disponibile in stoc, gata pentru a fi expediate către pasionații auto din întreaga țară. De la navigații auto dedicate, navigații auto universale, camere de marșarier sau de înregistrare trafic, senzori de parcare, rame adaptoare 1DIN si 2DIN, avem aproape orice pentru a face din fiecare călătorie cu mașina o experiență de neuitat.

Suntem preferați de mii de Români anual...  • Produsele din magazin sunt realizate la cerințele noastre specifice, atât din punct de vedere hardware, cât și software. Asta înseamnă că in shop oamenii vor găsi majoritar produse unice, proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe, cu funcționalități inovatoare.


  • Suntem mândri să fim un magazin online cu o echipă pasionată și bine pregătită, ceea ce înseamnă că ne putem concentra pe oferirea unei experiențe de cumpărare impecabile (consultanță profesională) și a unei game variate de produse de înaltă calitate.


  • Cu o eficiență de gestionare automată a stocului, putem livra produsele noastre prin curier în toată țara, astfel încât să ajungă la clienți în cel mai scurt timp posibil.


  • Avem parteneri specializați în car audio în întreaga țară - clienții noștri au întotdeauna acces la cei mai buni experți care pot ajuta în instalarea echipamentelor cumpărate, în mașină.Așadar, te invităm să te alături programului nostru de afiliere și să profiți de oportunitatea de a câștiga 10% din vânzări. Cu o perioadă de urmărire a cookie-urilor de 60 de zile, vei avea șansa de a câștiga venituri atrăgătoare, pe termen lung. Alătură-te echipei Autodrop și ajută-ne să aducem tehnologia auto de top, la pasionații din întreaga țară!