Recently Expired Offers


Aronia Charlottenburg este un brand 100% românesc ce oferă oamenilor produse naturale, obținute din fructul aronia, cunoscut pentru nenumăratele beneficii pe care le aduce sănătații. La noi găsești suc de aronia, suc de aronia și mere, suc de aronia și cătină, suc de rodie, suc de coacăze, suc de merișoare, suc de mere, cătină și banane, suc de mere, zmeură șî măceșe, aronia învelită în ciocolată, gem de aronia fără zahăr, pudră ecologică, capsule RAW și fructe deshidratate de aronia, însă lucrăm cu drag la extinderea gamei noastre, pentru a oferi posibilitatea de a înlocui orice desert nesănatos cu gustări din aronia.

Chiar dacă ferma noastră este un proiect unic în România, am reușit să informăm și să educăm publicul cu privire la beneficiile acestui fruct, iar în doar câtiva ani am ajuns lideri de piață pe nișa produselor naturale și Bio, obținute din aronia.

Publicul țintă predominant pentru sucul simplu de aronia este reprezentat de cumpărătorii cu vârsta cuprinsă între 40 - 65+, care aleg să consume produsele noastre fie din prevenție, fie ca tratamente naturale în diferite boli (diabet, boli cardiovasculare, sistem imunitar slăbit etc.).

Pentru celelalte produse, publicul țintă este reprezentat de orice consumator care este interesat de prevenție, sistem imunitar puternic și stil de viață sănatos.

De-a lungul anilor, am primit doar feedback pozitiv, potențialii clienți exprimându-și în mediul online interesul pentru produsele Aronia Charlottenburg.

Beneficiile produselor pentru cumpărători:
• Sunt 100% naturale
• Sunt certificate bio
• Sunt obținute în România
• Sunt atestate prin studii medicale ca fiind de ajutor în numeroase afecțiuni.

Beneficii pentru afiliați:

- comision minim de 8% - maxim de 12%;
- aprobarea rapidă a comisioanelor în interval de 7-10 zile lucrătoare;
- transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 170 lei;
- suport constant din partea administratorilor contului Aronia Charlottenburg;
- săptămânal ai acces la seturi de bannere noi;
- siguranța calității produselor noastre. Fiecare produs comercializat trece prin Quality Check înainte de a ajunge la client;
- ne promovăm în permanentă și în offline: avem 120 de magazine partenere: DM (Drogerie Markt), BioCorner, Enigma, Miracolul Plantelor etc.;
- transportul se face prin curier rapid GLS în orice localitate de pe teritoriul României.

Comisionul BONUS va fi între 2% - 5% pentru afiliații care generează între 2.000 și 5.000 de euro vânzări într-o luna și anume:

Prag 1 - la vânzări de peste 2.000 euro / lună - se acordă un comision suplimentar de 2% la vânzările lunii aferente
Prag 2 - la vânzări de peste 3.000 euro / lună - se acordă un comision suplimentar de 3% la vânzările lunii aferente
Prag 3 - la vânzări de peste 4.000 euro / lună - se acordă un comision suplimentar de 4% la vânzările lunii aferente
Prag 4 - la vânzări de peste 5.000 euro / lună - se acordă un comision suplimentar de 5% la vânzările lunii aferente

Important: nu acceptăm promovarea plătită prin Google Ads sau Facebook Ads.