Magazinul nostru online oferă o gamă variată de haine și încălțăminte pentru doamne si domnisoare. De la rochii elegante la bluze casual, de la pantaloni pentru birou la jeansi moderni, avem o selecție diversificată pentru toate gusturile și ocaziile. Produsele noastre sunt create cu atenție la detalii și din materiale de calitate, pentru a asigura confort și stil. În plus, colecția noastră de încălțăminte cuprinde atât sandale chic, cât și cizme elegante, potrivite pentru fiecare sezon. Explorează magazinul nostru pentru a găsi piesele perfecte pentru garderoba ta!

Stocurile sunt actualizate saptamanal,aprovizionam magazinul cu produse noi.

Oferim afilitialor nostri un comision de 7%.

Feed-ul de produse pus la dispozitie este de foarte mare ajutor.

Valoarea medie a unei comenzi este de 200lei.

Livrarea se face prin curier rapid,termenul de livrare este de1/2 zile lucratoare oriunde in Romania.

Transportul este 20lei pentru "plata ramburs" si 18lei pentru "plata online cu cardul" , iar peste suma de 299lei livrarea este gratuita.

Suntem in plina dezvoltare si plin proces de promovare.Avem peste 80.000 de fani la pagina noastra de Facebook,iar numarul acestora va creste,datorita campaniilor publicitare.Va garantam vanzari ,pentru ca preturile tind sa devina cele mai mici de pe piata.Site-ul nostru este unul atractiv ,foarte usor de folosit.

Suntem o echipa tanara ,sociabila ,ambitioasa si foarte serioasa.Inscrie-te in campania noastra si te vei convinge,nu vei avea nimic de pierdut.Dorim sa avem o colaborare serioasa, bazata pe incredere si plina de rezultate!