Bună! Când vine vorba de afiliere, colaborarea cu noi și produsul nostru, ActivLayr, aduce o serie de avantaje pentru afiliați. Iată câteva dintre ele:

Comisioane atractive: Lucrând cu noi, veți avea oportunitatea de a câștiga comisioane generoase. Fiecare vânzare realizată prin intermediul afiliaților va fi recompensată cu un comision atractiv precum si de performanta,ceea ce vă poate aduce venituri suplimentare semnificative.

Produs inovator: ActivLayr este un produs inovator și unic în felul său. Activlayr este singurul produs din lume care permite patrunderea colagenului 2.5 mm in derm prin tehnologia electrospinning ! Este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și revitalizare a pielii. Promovarea unui produs de calitate și apreciat de către consumatori va spori încrederea clienților și va genera vânzări mai mari.

Piață în creștere: Industria produselor de îngrijire a pielii este în continuă creștere și popularitatea acestor produse este într-o tendință ascendentă. Colaborând cu noi, veți avea oportunitatea de a profita de această creștere și de a ajunge la un număr mare de potențiali clienți.

Suport și resurse: Pentru a vă ajuta să aveți succes în promovarea ActivLayr, vă oferim suport și resurse adecvate. Vă vom furniza materiale de marketing de înaltă calitate, inclusiv bannere, texte promoționale și imagini, pentru a vă ajuta să atrageți clienți și să creșteți conversiile.

Tracking precis și plăți regulate: Folosind platforma 2Performant, veți beneficia de un sistem de urmărire precis, care vă permite să monitorizați eficiența campaniilor și să urmăriți vânzările generate de voi. De asemenea, veți primi plăți regulate, în conformitate cu acordul nostru contractual precum si bonusurile de performanta cu care vom incepe din prima zi.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferim afiliaților noștri în colaborarea cu noi și cu produsul nostru ActivLayr. Vă invităm să vă alăturați programului nostru de afiliere și să profitați de oportunitățile de câștig și creștere în industria îngrijirii pielii. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să ne întrebați.Multumim