Salutare, tuturor!

Suntem noi pe aici, deci speram sa va atragem atentia si cu timpul chiar sa ne imprietenim. Indiferent daca ne urmaresti sau nu, suntem siguri ca ai auzit de noi – suntem a1shop.ro – magazinul online oficial al sho-urilor postului Antena 1.
Categoria noastra este ... de toate, nu avem nicio specializare de produs. Sau mai bine zis, specialitatea noastra este entertainment-ul pentru ca suntem cel important producator de content din Romania – atat TV, online, in social media si iata ca acum ne plasam si in zona de retail. Obiectivul nostru este ca experienta de viewing sa se continue firesc in experienta de shopping online si experienta cu produsul ales.

NU anulam comisionul unui afiliat in cazul unui produs returnat. Ne asumam integral responsabilitatea in caz de retur si o luam chiar personal! Noroc ca nu se prea intampla acest lucru…


Cum promovam?
Ne poti vedea la TV, pe postul Antena 1, bineinteles, inclusiv in prime time. Un nou val de promovare este planificat pentru finalul lunii iunie 2022. Ne vei mai putea vedea in curand si in reteaua de ecrane led din statiile de metrou.


Cui ne adresam?
Suntem in esenta un fan-store - un magazin al fanilor emisiunilor de succes difuzate pe Antena 1 si Antena Play, deci avem un target generalist.
Nu ne plac tiparele, dar daca ar trebui totusi sa facem o descriere, publicul nostru are intre 24-65 de ani, venituri medii si peste medie, minim studii medii, mediu urban, 60% femei.


Care sunt cele mai vândute produse?
Top 3 produse Chefi la Cutite*:
- Cutitul Chefi la Cutite
- Set complet textile premium pentru bucatarie Chefi la Cutite
- Set ustensile pentru gratar in husa cu fermoar

Top 3 produse Asia Express*:
- Hanorac negru cu gluga Asia Express (cumulat model dama + model barbati)
- Windbreaker Asia Express
- Sapca waterproof Asia Express

Top 3 produse Chefi fara Limite*:
- Sort de bucatarie din bumbac Chefi fara Limite
- Mojar din bambus Chefi fara Limite
- Platou rotund din bambus si marmura Chefi fara Limite

* Topul este in functie de vanzarile cumulative volumetrice (nu valorice) inregistrate efectiv (comenzi confirmate si livrate) de la data disponibilitatii fiecarui produs in site.


Pe tine ce produs te duce-n show?

Chefi la Cutite - Vrei sa gatesti ca un Chef la Cutite? Acum ai cu ce! Descopera gama de textile, accesorii si ustensile de bucatarie si nu pleca din magazin fara celebrul cutit al Chefilor la Cutite!

Asia Express - Aventura e mereu la moda. Fie ca esti in expeditie sau in aventura urbana, tine pasul cu cele mai noi tendinte, cu produsele originale Asia Express. Sunt exact asa cum le-ai vazut in show! Shop pe ele!

Chefi fara Limite - Poti să fii un Chef fara Limite doar dacă arati ca unul si ai si accesoriile unui adevarat Chef in bucataria ta!

XFactor - Cand ai Factorul Atitudine, tot ce-ti lipseste e doar un tricou cu Factorul Spectacol! Asorteaza-ti perfect personalitatea, energia si stilul cu aceste modele eXclusive cu design de spectacol. Shop pe ele!

iUmor - E cool sa ai umor! E si mai cool sa-l porti la vedere! Betoneaza-ti garderoba cu produsele iUmor!

Neatza - Cele mai cool accesorii marca Super Neatza